Neusfillers:
Een neuscorrectie zonder operatie.

De neus bevindt zich centraal in het gelaat waardoor het al snel storend kan zijn als je niet tevreden bent over de stand en/of vorm van de neus. Misschien heb je jouw neus door de genen van mama of papa meegekregen of is er een accident geweest.

Wat de reden ook is, je bent niet tevreden over je huidige neus en daar kan wat aangedaan worden. Een bezoek aan de plastisch chirurg is lang niet meer de enige oplossing voor het verhelpen van een asymmetrie of oneffenheid van de neus.

Bekijk onze neusfiller prijzen of voor en na foto's.


Wat zijn nu precies
neusfillers?

Met de hyaluronzuur filler kunnen onregelmatigheden worden weggewerkt en daarmee verbeteren we de contour van de neus. Hyaluronzuur is een lichaamseigenstof die het lichaam zelf aanmaakt en afbreekt. (Lees hier meer over hyaluronzuur filler)

Voor wie zijn neusfillers geschikt?

Een niet-chirurgische neuscorrectie met filler is een mooie oplossing als je niet helemaal tevreden bent met de vorm van je neus en een operatie te drastisch vindt.
Neusfillers zijn tegenwoordig erg populair. Logisch als je ziet dat we met behulp van injectables vaak dezelfde resultaten behalen als bij een operatie.  

Hiervoor hoef je niet onder het mes en is er geen hersteltijd zoals bij een operatie het geval is. Het kostenplaatje speelt ook zeker mee, een chirurgische neuscorrectie loopt al snel op tot 3000-5000 euro waar je bij een neusfiller voor 400 euro verholpen bent.  Bij een neuscorrectie met fillers loop je na 30 minuten de kliniek alweer uit. Het enige nadeel is dat de resultaten tijdelijk zijn en bij een operatie permanent.

Vaak willen mensen eerst met injectables uitproberen hoe hun gezicht verandert bij het aanpassen van de neus.

Neus fillers Gent

Komt iedereen in aanmerking voor een neusfiller?

We kunnen met filler een kromme neus, deuken en bobbels wegwerken.
Tevens is het mogelijk om een naar beneden wijzende neuspunt te liften met een filler. Door het liften van de neuspunt en het verbeteren van de contour van de neus ziet deze er na de behandeling rechter uit en lijkt hij kleiner.

Het is niet mogelijk om een neus te verkleinen zonder operatie. Echter, door de contouren van de neus te verbeteren kan de neus wel optisch verkleind worden. Dat betekent dat hij kleiner lijkt dan voorheen.

Neusfiller stap voor stap

Met neusfillers, ook wel eens een 'liquid neuscorrectie' geheten, kunnen we veel imperfecties aan je neus wegwerken. Door fillers in verschillende zones in de neus in te brengen geven we meer volume of werken we putjes of bultjes weg.

Onze fantastische
voor en na resultaten

Veelgestelde vragen over
neusfillers in Gent

Hoe lang blijft het effect van een neusfiller?

Het resultaat van de neuscorrectie houdt ongeveer 6 maand aan. De ene persoon zal hier zelf tot een jaar geniet van hebben terwijl de andere sneller moet terugkeren.

Hoe verloopt de behandeling?

Een inspuiting gebeurt op afspraak. U boekt een consultatie in bij onze artsen via de website. Tijdens de consultatie krijgt u uitgebreid advies over de behandeling(en). Wenst u enkel informatie dan betaalt u enkel en alleen de consultatie, kiest u voor de behandeling betaalt u enkel voor de fillers.

De effecten zijn onmiddellijk zichtbaar en verbeteren nog in de daaropvolgende weken.

Doet een neus opvullen met fillers pijn?

Een liquid neuscorrectie is qua pijn niks in vergelijking met een chirurgische neuscorrectie. Filler behandeling in het algemeen worden als pijnloos ervaren.

Hoe lang duurt de behandeling?

De eigenlijke behandeling met neusfillers neemt ongeveer een kwartier in beslag.

Kan je fillers ongedaan maken?

Zoals hierboven reeds aangekaart bestaan fillers uit hyaluronzuur, een lichaamseigenstof die ons lichaam aanmaakt en ook kan afbreken. Nu dit duurt wel 6-12 maanden.

Soms komen er mensen bij ons die in een andere kliniek fillers hebben laten plaatsen en niet tevreden zijn van het resultaat.
Natuurlijk is het dan lang om er 12 maanden met rond te blijven lopen. No stress!

Er bestaat een tegenmiddel voor Hyaluronzuur, namelijk Hyaluronidase dat het hyaluronzuur in de lippen oplost in no-time.

Hoeveel ml filler heb ik nodig?

De hoeveelheid filler die nodig is om de neus op te vullen of bij te werken verschilt per persoon.

De eerste keer is er altijd iets meer filler nodig dan de keren daarna. De eerste keer gaat de filler iets sneller verdwijnen, de keren nadien zal het effect iets langer aanhouden.

Zijn er alternatieven voor neusfillers?

Ja, er zijn alternatieven beschikbaar onder de vorm van een neuscorrectie. Hierbij zal de neus operatief worden bijgewerkt door de plastisch chirurg. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer iemand een neusverkleining wenst. Met fillers kunnen we enkel de contouren van de neus verbeteren, waardoor de neus optisch kleiner zal ogen dan voorheen. Voor een effectieve verkleining is een operatieve ingreep de enige oplossing.

Wat kosten neusfillers?

Neusfillers betaal je per spuit van 1ml. en per zone De kostprijs van één spuit bedraagt €400. Alle prijzen omtrent injectables kan u hier raadplegen.

ONZE garantie

Wij gaan telkens voor 100% tevreden patiënten

Klanten geven ons

4,8 / 5

Door onze klanten op voorhand goed, open en transparant te informeren over de behandeling en resultaten van een laserontharing weet elke partij waar hij aan toe is. Dat resulteert voor ons in tevreden klanten, en voor onze klanten in een zo perfect mogelijk resultaat. En die tevredenheid, die vind je terug in de reviews die mensen ons op Google en op deze site nalaten.

100+

positieve reviews

2 dagen geleden

Melissa


Super tevreden alweer, topteam!

11 dagen geleden

Rabia


Vlot, iedereen vriendelijk, je krijgt duidelijk informatie, mijn lippen zien er nu super sexy uit!

4 dagen geleden

Carina


Vriendelijke ontvangst en mooi resultaat.
Er wordt voldoende uitleg gegeven zowel tijdens de behandeling als i.v.m de nazorg.

12 dagen geleden

Lies


Eerlijk advies, persoonlijk onthaal! Uiterst vriendelijk en professioneel. Ik voelde me direct op mijn gemak. Top team!

6 dagen geleden

Manuela


Supervriendelijk personeel en dokter! Heel tevreden van de behandeling! Love my lips ????

12 dagen geleden

Stéphanie


Very friendly, good explanation, good service.

11 dagen geleden

Nadine


Très bel.accueil! Dr Daniel super et soins supers! Je retourne ds 8 semaines...

14 dagen geleden

Geertje


zoals vorige keren een fijne ervaring, met mooie resultaten! Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt de nodige uitleg. Eerlijke prijsafspraken, ik ben tevreden ????