Verschillende zones die je
met fillers kan behandelen

Fillers gent zones

We hebben hieronder alle beschikbare zones opgelijst waarop je fillers kan toepassen om opnieuw een stralende, jeugdige look te bekomen. Klik op de linkjes om meer info te krijgen over elk van de behandelingen. Twijfel je nog over een behandeling? Boek dan een gratis consultatie, waar onze artsen je vragen beantwoorden en je helpen de juiste keuze te maken.

1. Lipfiller

2. Neusfiller

3. Traangootfiller

4. Kinfiller

5. Kaaklijnfiller

6. Jukbeenfiller

7. Neusmondplooi

Wat zijn de verschillende
stappen van een filler behandeling

Om een optimaal resultaat te bekomen met fillers is de goede kennis en ervaring van de arts van het allergrootste belang. Daarom vind je bij Sarasin Clinic enkel artsen die naast hun traditionele opleiding ook steeds een in-house opleiding hebben genoten, specifiek voor het plaatsen van fillers, Profhilo, spierontspanners (zoals bijvoorbeeld Botox) en andere injectables. Elk van onze artsen heeft bovendien meerdere jaren ervaring, waardoor je zeker kan zijn van een natuurlijk en aantrekkelijk resultaat.


In sommige gevallen is het noodzakelijk om de behandeling in twee keer op te splitsen. Met name voor Profhilo treatements is dit het geval, maar ook voor fillers kan een touch-up beurt een tijdje na je eerste behandeling aangewezen zijn.

injectables stap voor stap

ONZE garantie

Wij gaan telkens voor 100% tevreden patiƫnten

Klanten geven ons

4,8 / 5

Door onze klanten op voorhand goed, open en transparant te informeren over de behandeling en resultaten van een laserontharing weet elke partij waar hij aan toe is. Dat resulteert voor ons in tevreden klanten, en voor onze klanten in een zo perfect mogelijk resultaat. En die tevredenheid, die vind je terug in de reviews die mensen ons op Google en op deze site nalaten.

100+

positieve reviews

2 dagen geleden

ingrid


Super. Een aanrader. Heel vriendelijk onthaal en prima werk geleverd. Dankjewel.

4 dagen geleden

Lampens


Vriendelijk onthaal en vriendelijke behandeling en goeie uitleg qua nabehandeling. Al super tevreden met het eerste resultaat.

11 dagen geleden

Yana


Heel vriendelijke ontvangst, voldoende uitleg, ontspannen sfeer, respectvolle behandeling!

1 maand geleden

Julie


Ik werd heel vriendelijk ontvangen kreeg ook duidelijke info in verband met de verzorging.
Ik zou de zaak zeker aanraden aan vrienden en familie.

Andere info over je filler behandelingen in Gent: