Traangootfillers:
Niet langer een vermoeide blik door al die feestjes ????

Wat bedoelen we met een traangoot ('tear trough')? Dit is het putje onder de ogen, dat loopt vanuit de binnenste ooghoek richting (en soms over) de wang.

Wie last heeft van wallen en donkere kringen onder de ogen, ziet er altijd vermoeid uit. De oorzaak hiervan is (de vele feestjes en weinig slaap) meestal volumeverlies in de traangoot.

Bekijk onze traangootfiller prijzen of voor en na foto's.


Wat zijn nu precies
traangootfillers?

Wie last heeft van wallen en donkere kringen onder de ogen, ziet er altijd vermoeid uit. De oorzaak hiervan is (de vele feestjes en weinig slaap) meestal volumeverlies in de traangoot. Daardoor ontstaat een diepe put onder de ogen, deze kan je met een traangoot filler eenvoudig behandelen en een einde maken aan de “wallen” / deukjes onder je ogen.

Hoe ontstaat zo'n traangoot?

Door de geleidelijke veroudering neemt de elasticiteit van de huid af. Daardoor verslapt de huid en maakt minder collageen aan.  Je kan hier van jongs af aan door erfelijkheid last van hebben, weinig slaap en veel stress en door natuurlijke veroudering. Daardoor worden de traangoten dieper en ontstaan de wallen en de welbekende donkere kringen onder de ogen.

Waarom zou je een traangootfiller behandeling laten doen?

Eerst en vooral: om er elke dag fantastisch én uitgerust uit te zien ????

De filler zorgt ervoor dat het volume onder de ogen weer wordt aangevuld. Daardoor wordt de traangoot minder diep. De wallen verminderen en de donkere kringen zullen oplichten. De kleur van de huid zelf zal niet veranderen. Doordat de traangoot minder diep is oogt hij wel lichter omdat er minder schaduw in valt.

Het effect van een traangootfiller

Veelgestelde vragen over
traangoot fillers in Gent

Welke traangoot fillers gebruiken jullie?

De traangoot wordt altijd behandeld met een filler van hyaluronzuur. Wij werken hiervoor vooral met Restylane.
Lees hier meer over wat Hyaluronzuur fillers zijn.

Hoe verloopt de behandeling?

Voor traangoot fillers gebruiken we een canule, een soort stompe naald die minder pijnlijk is. Deze canule brengen we in, in de gewenste zone en vullen het verloren volume op met de traangootfiller.

De behandeling neemt ongeveer 30 minuten in beslag inclusief bespreking met de arts. Je hebt onmiddellijk resultaat na de behandeling. Op een half uurtje zie je er dus weer volledig tip-top en fris uit. Ready to shine!

Hoe lang houdt het resultaat aan?

Het resultaat van een traangoot fillerbehandeling houdt ongeveer maximaal  6 maanden aan. Dit verschilt ook van persoon tot persoon. Het hyaluronzuur zal geleidelijkaan door je lichaam afgebroken worden waardoor, bij de ene persoon is dit iets sneller dan bij de andere.

Wat na de behandeling?

In enkele gevallen treedt er na de behandeling lichte zwelling op. Dit kan +/- 3 dagen aanhouden. U mag de eerste dagen geen druk geven op de plek waar de traangootfiller zit.
De dag zalf mag u zeker niet gaan sporten.
Verder kunt u uw dagelijkse bezigheden voortzetten.

Zijn traangoot fillers gevaarlijk?

Indien de behandeling uitgevoerd wordt door een ervaren arts is de behandeling veilig. Zoals iedere injectie zijn er wel kleine risico’s zoals een blauwe plek of ontsteking. Echter, door met de canule te werken worden de risico’s aanzienlijk verkleind.

Is een filler behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet pijnlijk. Door de stompe naald is het veel minder pijnlijk. Je voelt wel druk opkomen onder het oog, dat is oncomfortabel maar onmiddellijk voorbij.

Hoe vaak moet je de behandeling herhalen?

Hoe vaak je de behandeling moet herhalen, hangt af van persoon tot persoon. Meestal is die na een zestal maanden. De ene persoon zal er langer geniet van hebben terwijl anderen sneller terugkeren.

De tweede behandeling zelf duurt amper 15 minuutjes. De eerste keer met bespreking ongeveer een 30 minuten.

Wat kost een traangootfiller?

De prijs voor een traangootfiller is 400 Euro. Vanaf maart 2022 stijgt deze prijs echter naar €500. Alle prijzen omtrent injectables kan u hier raadplegen.

ONZE garantie

Wij gaan telkens voor 100% tevreden patiënten

Klanten geven ons

4,8 / 5

Door onze klanten op voorhand goed, open en transparant te informeren over de behandeling en resultaten van een laserontharing weet elke partij waar hij aan toe is. Dat resulteert voor ons in tevreden klanten, en voor onze klanten in een zo perfect mogelijk resultaat. En die tevredenheid, die vind je terug in de reviews die mensen ons op Google en op deze site nalaten.

100+

positieve reviews

2 dagen geleden

Melissa


Super tevreden alweer, topteam!

11 dagen geleden

Rabia


Vlot, iedereen vriendelijk, je krijgt duidelijk informatie, mijn lippen zien er nu super sexy uit!

4 dagen geleden

Carina


Vriendelijke ontvangst en mooi resultaat.
Er wordt voldoende uitleg gegeven zowel tijdens de behandeling als i.v.m de nazorg.

12 dagen geleden

Lies


Eerlijk advies, persoonlijk onthaal! Uiterst vriendelijk en professioneel. Ik voelde me direct op mijn gemak. Top team!

6 dagen geleden

Manuela


Supervriendelijk personeel en dokter! Heel tevreden van de behandeling! Love my lips ????

12 dagen geleden

Stéphanie


Very friendly, good explanation, good service.

11 dagen geleden

Nadine


Très bel.accueil! Dr Daniel super et soins supers! Je retourne ds 8 semaines...

14 dagen geleden

Geertje


zoals vorige keren een fijne ervaring, met mooie resultaten! Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt de nodige uitleg. Eerlijke prijsafspraken, ik ben tevreden ????

Andere info over je traangootfillers in Gent: