Hyalase:
Foutief geplaatste fillers oplossen 

Hyaluronidase is een stof die ervoor zorgt dat de hyaluronzuur filler oplost.

Het komt gelukkig niet vaak voor, maar mocht het zo zijn dat het resultaat van jouw hyaluronzuur filler behandeling niet is geworden wat je had gehoopt, dan kun je de hyaluronzuur filler laten verwijderen of oplossen.

Hoe we filler oplossen
met hyaluronidase?

Het komt gelukkig niet vaak voor, maar mocht het zo zijn dat het resultaat van jouw hyaluronzuur filler behandeling niet is geworden wat je had gehoopt, dan kun je de hyaluronzuur filler laten verwijderen of oplossen.

Bij een complicatie, bobbeltjes, overdosering, assymmetrie of als je algemeen niet tevreden bent met het effect van de filler behandeling kan deze ongedaan gemaakt worden.

De behandeling

Zoals bij iedere behandeling krijg je vooraf een uitgebreid consult en advies van de arts. De dokter gaat jouw gezicht onderzoeken, jouw wensen bespreken en uitleggen wat je mag verwachten qua resultaat.

Als eerste wordt het te behandelen gebied ontsmet en indien nodig verdoofd. Voor het injecteren wordt een dunne naald gebruikt, het zijn slechts enkele prikjes en de behandeling verloopt zo goed als pijnloos.

Veelgestelde vragen over
het oplossen van foutieve fillers

Hoe lang blijven lip fillers?

Het is geen permanente stof wat betekend dat je na 6 tot 12 maanden weer nieuwe lipfillers zou moeten injecteren, om het resultaat te behouden.

Hoe verloopt de behandeling?

Een inspuiting gebeurt op afspraak. U boekt een consultatie in bij onze artsen via de website. Tijdens de consultatie krijgt u uitgebreid advies over de behandeling(en). Wenst u enkel informatie dan betaalt u enkel en alleen de consultatie, kiest u voor de behandeling betaalt u enkel voor de fillers.

Voor het opvullen van lippen kunnen we een sterk verdovende zalf aanbrengen. Hierdoor zal de behandeling pijnloos verlopen.

De effecten zijn onmiddellijk zichtbaar en verbeteren nog in de daaropvolgende weken.

Zijn er alternatieven voor lip fillers?

Als u meer volume in de lippen wenst is hyaluronzuur filler de meest voor de hand liggende oplossing. Echter is het resultaat tijdelijk, indien u een permanente oplossing wilt kan u gaan voor een lipofilling van de lippen.

Lipofilling is het opvullen van lippen met eigen vet. Bij Sarasin Clinic werken we zowel met Injectors als plastisch chirurgen die u kunnen adviseren over chirurgische- of niet-chirurgische mogelijkheden om jouw lippen te vergroten.

Lees hier meer over lippen opvullen met eigen vet.

Wat kosten lip fillers?

Lipfillers betaal je per spuit van 1ml. De kostprijs van één spuit bedraagt €350. Alle prijzen omtrent injectables kan u hier raadplegen.

ONZE garantie

Wij gaan telkens voor 100% tevreden patiënten

Klanten geven ons

4,8 / 5

Door onze klanten op voorhand goed, open en transparant te informeren over de behandeling en resultaten van een laserontharing weet elke partij waar hij aan toe is. Dat resulteert voor ons in tevreden klanten, en voor onze klanten in een zo perfect mogelijk resultaat. En die tevredenheid, die vind je terug in de reviews die mensen ons op Google en op deze site nalaten.

100+

positieve reviews

2 dagen geleden

Melissa


Super tevreden alweer, topteam!

11 dagen geleden

Rabia


Vlot, iedereen vriendelijk, je krijgt duidelijk informatie, mijn lippen zien er nu super sexy uit!

4 dagen geleden

Carina


Vriendelijke ontvangst en mooi resultaat.
Er wordt voldoende uitleg gegeven zowel tijdens de behandeling als i.v.m de nazorg.

12 dagen geleden

Lies


Eerlijk advies, persoonlijk onthaal! Uiterst vriendelijk en professioneel. Ik voelde me direct op mijn gemak. Top team!

6 dagen geleden

Manuela


Supervriendelijk personeel en dokter! Heel tevreden van de behandeling! Love my lips ????

12 dagen geleden

Stéphanie


Very friendly, good explanation, good service.

11 dagen geleden

Nadine


Très bel.accueil! Dr Daniel super et soins supers! Je retourne ds 8 semaines...

14 dagen geleden

Geertje


zoals vorige keren een fijne ervaring, met mooie resultaten! Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt de nodige uitleg. Eerlijke prijsafspraken, ik ben tevreden ????