Fillers mislukt? Hyalase biedt een veilige correctie

Zijn je fillers mislukt of voldoen de resultaten niet aan je verwachtingen? Bij Sarasin Clinic hebben we een effectieve oplossing. Een Hyalase behandeling van slechts 30 minuten corrigeert de ongewenste effecten van fillers, zodat je weer met plezier in de spiegel kijkt.

Sta je klaar om je zorgen achter je te laten en de dag weer met vertrouwen te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een stralend resultaat.

Wat is Hyalase?

Hyalase is een enzym dat de kracht heeft om hyaluronzuur, het hoofdbestanddeel van veel fillers, af te breken. Het wordt ingezet als een effectief middel om ongewenste effecten van filler behandelingen te corrigeren. Veilig en specifiek, Hyalase biedt een uitkomst voor wie correctie wenst na een behandeling met fillers dit mislukt zijn.

Fillers mislukt: hoe werkt Hyalase?

Wanneer fillers niet het gewenste resultaat leveren, kan Hyalase direct in het behandelde gebied worden geïnjecteerd om de filler op te lossen. Het enzym werkt door het hyaluronzuur af te breken, waardoor het lichaam het natuurlijk kan verwijderen. Dit proces herstelt de oorspronkelijke vorm van het behandelde gebied, waardoor je weer tevreden bent met je uiterlijk.

Hier zijn de sleutelaspecten van hoe Hyalase werkt in het corrigeren van fillers die mislukt zijn:

Hyaluronidase, bekend als Hyalase, wordt gebruikt om hyaluronzuur fillers selectief af te breken, waardoor het lichaam ze sneller elimineert, en beïnvloedt eveneens natuurlijk hyaluronzuur.

Het oplossen van fillers met Hyalase leidt vaak tot onmiddellijke verbetering van het uiterlijk, hoewel het tot twee weken kan duren voordat het eindresultaat volledig zichtbaar is.

In sommige gevallen is een herhaling van de behandeling nodig, vooral als er aanvankelijk voor een voorzichtige aanpak is gekozen om de filler niet volledig op te lossen. Dit betekent dat er initieel te weinig hyaluronidase is gebruikt. Een tweede behandeling is vaak een veiligere optie dan het risico te lopen te veel filler op te lossen tijdens de eerste sessie, tenzij het expliciete doel is om alle filler te verwijderen.

Allergische reactie voor filler correctie behandeling

Wanneer fillers mislukt zijn en correctie noodzakelijk wordt, is Hyalase een veelgebruikte oplossing. Echter, net als bij elke medische behandeling, bestaat er een risico op allergische reacties bij het gebruik van Hyalase om ongewenste fillers te corrigeren. De belangrijkste punten om voor en na de Hyalase behandeling rekening mee te houden zijn:

Risico op anafylaxie

Hoewel zeldzaam, kan de toediening van Hyalase leiden tot anafylaxie, een ernstige en potentieel levensbedreigende allergische reactie die onmiddellijke medische interventie vereist.

Symptomen

Let op voor symptomen zoals kortademigheid, piepende ademhaling, hoesten, moeite met slikken, zwelling van tong, oogleden of lippen, heesheid, maagpijn, misselijkheid, of diarree.

Veelvoorkomende injectiereacties

Naast allergische reacties kunnen er ook andere, meer gebruikelijke reacties optreden op de injectieplaats, zoals roodheid, zwelling, pijn, jeuk, blauwe plekken en tederheid. Deze symptomen zijn doorgaans mild tot matig en verdwijnen meestal binnen enkele dagen vanzelf, hoewel kneuzingen soms langer zichtbaar blijven.

Hoe ziet een Hyalase behandeling eruit?

fillers mislukt behandeling

Een behandeling met Hyalase is snel (max. 30 minuten) en relatief eenvoudig. Na een grondige beoordeling van het behandelde gebied, wordt Hyalase nauwkeurig geïnjecteerd in de zones waar correctie nodig is. De meeste patiënten ervaren minimale ongemakken en kunnen hun dagelijkse activiteiten direct hervatten. Resultaten zijn na de behandeling vrijwel direct zichtbaar, met verbeteringen die zich blijven ontwikkelen in de dagen na de behandeling.

Voor en na foto’s van fillers mislukt behandeling

Fillers die mislukt zijn, zijn bij Sarasin Clinic te behandelen. Stel je voor: een lipfiller die meer volume beloofde, maar leidde tot onevenredigheid of bultjes. Hyalase biedt in deze gevallen een redding. Na de behandeling met Hyalase, worden de lippen weer natuurlijk zacht en evenwichtig, vrij van ongewenste effecten. Het verschil is vaak direct zichtbaar, met een volledig herstel van de natuurlijke contour van de lippen. Bekijk onze voor en na foto’s om een beter beeld te krijgen van deze fillers mislukt behandeling.

Zijn jouw fillers mislukt en wil je dit corrigeren? Boek online een afspraak bij Sarasin Clinic, wij zorgen dat je er weer stralend uitziet.  

FAQ voor mislukte fillers

Wat gebeurt er als Hyalase niet werkt?

In de overgrote meerderheid van de gevallen biedt Hyalase een effectieve correctie bij fillers die mislukt zijn. Mocht het resultaat niet naar verwachting zijn, dan bespreken we samen de volgende stappen om ervoor te zorgen dat je alsnog tevreden bent met het resultaat.

Is Hyalase veilig?

Ja, Hyalase wordt al jaren veilig gebruikt in de medische wereld, inclusief voor de filler correctie. Het is een betrouwbare optie voor diegenen die correctie wensen na een niet-ideale filler ervaring.

Het is belangrijk om op te merken dat, net als bij elke medische behandeling, er een klein risico bestaat op allergische reacties. Voordat de behandeling wordt gestart, voeren we een zorgvuldige screening uit om eventuele allergieën voor Hyalase, zoals allergieën voor rundereiwitten of wespensteken, uit te sluiten. Een allergietest wordt altijd uitgevoerd om de veiligheid te garanderen. Algemene reacties op de injectieplaats, zoals roodheid, zwelling, of jeuk, zijn mild tot matig en lossen meestal vanzelf op binnen enkele dagen.

Tot slot, een Hyalase behandeling wordt nooit uitgevoerd bij een zwangere vrouw. 

Hoe werkt Hyalase precies bij mislukte fillers?

Hyalase is een enzym dat hyaluronzuur, het hoofdbestanddeel van veel fillers, afbreekt. Wanneer geïnjecteerd in gebieden met ongewenste filler, versnelt het de afbraak en eliminatie van het hyaluronzuur, waardoor de natuurlijke contouren van het gezicht hersteld worden.

Wat zijn de tekenen dat mijn fillers mislukt zijn?

Mislukte fillers kunnen zich manifesteren als ongelijkheden, bobbels, of een onnatuurlijk uiterlijk. In sommige gevallen kunnen er ook meer ernstige complicaties optreden, zoals infecties of allergische reacties. Het is belangrijk om eventuele ongewenste resultaten met een specialist te bespreken.

Hoe snel na een Hyalase behandeling kan ik nieuwe fillers laten plaatsen?

Na het gebruik van Hyalase om ongewenste filler op te lossen, is het aanbevolen om minimaal 2 weken te wachten voordat je nieuwe fillers laat plaatsen. Dit zorgt ervoor dat het enzym volledig zijn werk heeft kunnen doen en de huid zich heeft kunnen herstellen, waardoor de nieuwe fillers optimaal kunnen worden aangebracht voor de mooiste resultaten.

Is een correctie met Hyalase pijnlijk?

De meeste patiënten ervaren weinig tot geen ongemak tijdens een Hyalase behandeling. Het gevoel is vergelijkbaar met dat van een reguliere fillerinjectie. Lokale verdoving kan worden toegepast om het comfort te verhogen.

Hoe snel zie ik resultaten na een Hyalase behandeling?

Veel patiënten merken onmiddellijke verbetering na de behandeling, met verdere verbeteringen die zich in de daaropvolgende dagen ontwikkelen. Het exacte tijdsbestek varieert afhankelijk van het behandelde gebied en de individuele reactie van het lichaam.

Onze prijzen

Zone

Prijs per spuit

Lippen

€ 280

Lip Hydratatie

€ 280

Jukbeenderen

€ 280

Kaaklijn

€ 280

Kin

€ 280

Neusmondplooi

€ 280

Marionetlijnen

€ 280

Liquid Facelift

€ 280

Zone

Prijs per behandeling

Neus

€ 400

Traangoot

€ 400

Hyalase

€ 160

Haar filler kleine zone (1ml)

€ 200

Haar filler middelgrote zone (2ml)

€ 300

Haar filler grote zone (3ml)

€ 400

100+

positieve reviews

2 dagen geleden

Melissa


Super tevreden alweer, topteam!

11 dagen geleden

Rabia


Vlot, iedereen vriendelijk, je krijgt duidelijk informatie, mijn lippen ziet er nu super sexy uit dankzij magic hands van Dr. Dimovski xxx

4 dagen geleden

Carina


Vriendelijke ontvangst en mooi resultaat.
Er wordt voldoende uitleg gegeven zowel tijdens de behandeling als i.v.m de nazorg.

12 dagen geleden

Lies


Eerlijk advies, persoonlijk onthaal! Dokter Dimovski is uiterst vriendelijk en professioneel. Ik voelde me direct op mijn gemak. Top team!

6 dagen geleden

Manuela


Supervriendelijk personeel en dokter! Heel tevreden van de behandeling! Love my lips ????

12 dagen geleden

Stéphanie


Very friendly, good explanation, good service.

11 dagen geleden

Nadine


Très bel.accueil! Dr Daniel super et soins supers! Je retourne ds 8 semaines...

14 dagen geleden

Geertje


zoals vorige keren een fijne ervaring, met mooie resultaten! Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt de nodige uitleg. Eerlijke prijsafspraken, ik ben tevreden ????