Neusmondplooi:
met fillers de groef tussen je neus en je lippen wegwerken.

Een diepe neus lippenplooi veroorzaakt een verouderde en vermoeide uitstraling. Door middel van fillers vullen we de neus lippenplooi mooi op en creëren we een natuurlijk en verjongend resultaat.

Bekijk onze neusmondplooi filler prijzen of voor en na foto's.

Wat is een
neusmondplooi?

Een neuslippenplooi is de lijn die van de zijkant van de neus naar de mondhoeken loopt. Deze wordt veroorzaakt doordat het onderhuidse vetweefsel bij veroudering vanaf het jukbeen naar beneden zakt.

De oplossing? Fillers!

Op basis van de door de arts gemaakte analyse van uw gelaat worden de hoeveelheid fillers en de te behandelen zones in uw gezicht bepaald. We bepalen de hoeveelheid filler die nodig is om de neuslippenplooi te vervagen/verwijderen. Wij werken met een filler op basis van hyaluronzuur, dit is een stof die van nature in het lichaam aanwezig is.

Fijne lijnen ter hoogte van de neuslippenplooi zijn glad te strijken met hyaluronzuur filler. Is de neuslippenplooi echter dieper dan is het meestal nodig om het volume ook op het jukbeenderen op te vullen. Lees hier meer over jukbeen filler.

Oorzaak van een diepe neuslippenplooi

Iedereen heeft van nature een neus-lippenplooi of een nasolabiale plooi, zoals dit mooi heet. Het word ook wel eens lachrimpels genoemd. Met de jaren kan deze plooi bij sommige mensen nadrukkelijker aanwezig zijn door het vele gebruik zoals lachen en spreken.

De belangrijkste oorzaak van het ontstaan van de neus-lippenplooi is huidveroudering. Hierdoor verliezen we elasticiteit en volume. Een tweede oorzaak is dat de menselijke schedel krimpt. Dit betekent dat het kaakbot, de jukbeenderen en het neusbot iets kleiner worden. Doordat de huid niet krimpt, is de huid te groot en gaat dus hangen. Daarnaast zijn de spieren rond de mond zeer beweeglijk en gebruiken we ze continu: praten, lachen, eten.

De grootste boosdoeners heb jezelf in de hand. Vermijd zoveel mogelijk de zon of gebruik een zonnebrandcrème factor 50. Roken en alcohol, hebben een zeer slecht effect op huidveroudering.

Voor wie is een filler behandeling geschikt?

Er staat geen leeftijd op, de behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden.

Heeft u een diepe rimpel die van de zijkant van uw neus naar uw mondhoek loopt? Stoort u zich aan deze rimpel en wilt u er iets aan doen? Onze behandeling is uw oplossing. Boek hier uw afspraak.

Kostprijs van een neusmondplooi behandeling met fillers

De kostprijs voor de neusmondplooi bedraagt € 280 per spuit.
Indien er meer dan 1 spuit nodig is zal de arts de prijs aan u meedelen tijdens de behandeling.

Al onze prijzen voor injectables vindt u hier.

Shape your face, shape your future

Wanneer je vertrouwen hebt in je looks, straal je vertrouwen uit. De tijd dat voor elke plastische ingreep een operatie nodig was, is gelukkig lang voorbij. Dankzij fillers geniet je snel en pijnloos van de look waarvan je altijd al droomde.

Veelgestelde vragen over
neusmondplooi fillers in Gent

Welke fillers gebruiken jullie?

De neusmondplooi wordt altijd behandeld met een filler van hyaluronzuur. Lees hier meer over wat Hyaluronzuur fillers zijn.

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling neemt ongeveer 20 à 30 minuten in beslag inclusief bespreking met de arts. Je hebt onmiddellijk resultaat na de behandeling. Op een half uurtje zie je er dus weer volledig tip-top en fris uit. Ready to shine!

Hoe lang houdt het resultaat aan?

Het resultaat van een neusmondplooi behandeling houdt ongeveer  6 tot 12 maanden aan. Dit verschilt ook van persoon tot persoon. Het hyaluronzuur zal geleidelijkaan door je lichaam afgebroken worden waardoor, bij de ene persoon is dit iets sneller dan bij de andere.

Wat na de behandeling?

Na de behandeling mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Let er wel op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt.

Na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied te koelen met een ice-pack. De zwelling en blauwe plekjes zullen na enkele dagen weg trekken.

Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. 

Zijn fillers veilig?

Deze behandeling met hyaluronzuur filler is zeer veilig. De fillers zijn gemaakt van de lichaamseigen stof, waardoor het zeer veilig is.

Een allergische reactie is zeer onwaarschijnlijk en uiterst uitzonderlijk en indien nodig is de filler oplosbaar.

Lees hier meer over fillers oplossen

Is een filler behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet pijnlijk. Je kan wel wat druk ervaren tijdens de injectie, en kan nadien enkele blauwe plekjes zien. Dit is echter hoogstens ongemakkelijk. Onze patiënten omschrijven de behandeling met fillers als niet pijnlijk.

Hoe vaak moet je de behandeling herhalen?

Hoe vaak je de behandeling moet herhalen, hangt af van persoon tot persoon. Meestal is die na een zestal maanden. De ene persoon zal er langer geniet van hebben terwijl anderen sneller terugkeren.

De tweede behandeling zelf duurt amper 15 minuutjes. De eerste keer met bespreking ongeveer een 30 minuten.

Wat kost een neusmondplooi filler?

De kostprijs voor de neuslipmondplooi bedraagt € 280 voor 1 spuit. Indien er meer dan 1 spuit nodig is zal de arts de prijs aan u meedelen tijdens de behandeling. 

 Alle prijzen omtrent injectables kan u hier raadplegen.

ONZE garantie

Wij gaan telkens voor 100% tevreden patiënten

Klanten geven ons

4,8 / 5

Door onze klanten op voorhand goed, open en transparant te informeren over de behandeling en resultaten van een laserontharing weet elke partij waar hij aan toe is. Dat resulteert voor ons in tevreden klanten, en voor onze klanten in een zo perfect mogelijk resultaat. En die tevredenheid, die vind je terug in de reviews die mensen ons op Google en op deze site nalaten.

100+

positieve reviews

2 dagen geleden

Melissa


Super tevreden alweer, topteam!

11 dagen geleden

Rabia


Vlot, iedereen vriendelijk, je krijgt duidelijk informatie, mijn lippen zien er nu super sexy uit!

4 dagen geleden

Carina


Vriendelijke ontvangst en mooi resultaat.
Er wordt voldoende uitleg gegeven zowel tijdens de behandeling als i.v.m de nazorg.

12 dagen geleden

Lies


Eerlijk advies, persoonlijk onthaal! Uiterst vriendelijk en professioneel. Ik voelde me direct op mijn gemak. Top team!

6 dagen geleden

Manuela


Supervriendelijk personeel en dokter! Heel tevreden van de behandeling! Love my lips ????

12 dagen geleden

Stéphanie


Very friendly, good explanation, good service.

11 dagen geleden

Nadine


Très bel.accueil! Dr Daniel super et soins supers! Je retourne ds 8 semaines...

14 dagen geleden

Geertje


zoals vorige keren een fijne ervaring, met mooie resultaten! Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt de nodige uitleg. Eerlijke prijsafspraken, ik ben tevreden ????

Andere info over je neusmondplooi fillers in Gent: