Verminder rimpels rond mond

Ben je die rimpels rond de mond of die storende rokerslijntjes ook beu? Wij hebben de perfecte oplossing! Met onze neusmondplooi fillers ben je binnen no-time verlost van die vervelende rokerslijntjes en andere tekenen van veroudering rond de mond. Het is tijd om met een brede glimlach naar jezelf te kijken in de spiegel!

Voel jij je onzeker door rimpels rond je mond? Ontdek hoe neusmondplooi fillers bij Sarasin Clinic in Gent je weer laten stralen. Boek eenvoudig online je afspraak.

Hoe ontstaan rimpels rond mond?

Rimpels rond mond zijn een natuurlijk onderdeel van het ouder worden, maar dat maakt ze niet minder welkom. Deze fijne lijntjes en diepere vouwen worden beïnvloed door een mix van factoren die deel uitmaken van ons dagelijks leven. Naast de onvermijdelijke leeftijd, speelt blootstelling aan de zon een grote rol door de UV-stralen die de collageenproductie verminderen, een cruciaal element voor een veerkrachtige huid. 

Lachen is fantastisch, maar het kan ook zijn tol eisen op onze huid, vooral rond de mond. Hoe zorgen we voor een perfecte glimlach zonder die vervelende rimpels? Roken maakt de situatie alleen maar erger door de bloedstroom naar onze huid te verminderen, waardoor onze huid sneller veroudert. Gelukkig kunnen eenvoudige dagelijkse gewoonten zoals hydratatie en zonnebrandcrème ons helpen om die jeugdige gloed te behouden en de vorming van nieuwe rimpels te vertragen.

Om te begrijpen hoe rimpels rond de mond zich vormen, is het belangrijk de verschillende bijdragende factoren te kennen.

Voeding en levensstijl en de rol bij rimpelvorming rond de mond

Een gezonde levensstijl en gebalanceerde voeding spelen een belangrijke rol in het behouden van een jeugdige huid en het voorkomen van rimpels rond mond. Wat we in ons lichaam stoppen, weerspiegelt zich direct op onze huid. Antioxidant-rijke voeding, zoals fruit, groenten, noten en vis, beschermt de huid tegen schadelijke vrije radicalen en ondersteunt het behoud van haar elasticiteit. Daarnaast spelen genetica, het natuurlijke verouderingsproces, gewoonten zoals pruilen en nippen, roken, en het samenknijpen van lippen een aanzienlijke rol in de ontwikkeling van deze rimpels.

Om een beter beeld te krijgen hoe deze factoren onze huid beïnvloeden, is het belangrijk om te onthouden:

Hydratatie

Voldoende water drinken houdt de huid gehydrateerd en elastisch, waardoor de kans op rimpelvorming afneemt.

Gezonde vetten

Omega-3 vetzuren, gevonden in vis en walnoten, voeden de huid en helpen bij het behoud van haar natuurlijke oliebarrière.

Vitamines en mineralen

Een dieet rijk aan vitamine C, E, en A, naast mineralen zoals selenium en zink, kan de huid versterken en beschermen tegen veroudering.

Terwijl deze voedings- en levensstijlkeuzes helpen bij het behoud van een gezonde huid, kunnen reeds ontwikkelde rimpels rond mond effectief worden aangepakt met neusmondplooi fillers. Deze eenvoudige behandeling (zonder chirurgische ingreep) biedt een snelle en effectieve manier om de gladheid en jeugdigheid van de huid te herstellen, waardoor je natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd. Deze op maat gemaakte aanpak richt zich niet alleen op het verzachten van de symptomen, maar draagt ook bij aan je algehele uitstraling en welzijn, zonder de noodzaak voor ingrijpende chirurgische procedures.

Wat te doen tegen rimpels rond mond?

De eerste rimpels rond mond zijn vaak confronterend. We worden nu eenmaal ouder en onze huid ook. Gelukkig zijn er betrouwbare en effectieve methoden beschikbaar om deze rimpels en lijntjes te verminderen en je een gladdere, jeugdigere uitstraling te geven. Een van de meest populaire en directe benaderingen is het gebruik van neusmondplooi filler, die doelgericht volume toevoegen en diepe lijnen verzachten.

Naast deze geavanceerde behandelingen is het handhaven van een routine van zorgvuldige huidverzorging en hydratatie essentieel voor het verbeteren van de algehele huidconditie. Bij Sarasin Clinic bieden we professioneel advies en behandelingen op maat, ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen en de beste resultaten te garanderen. We bieden ook transparante prijzen voor al onze filler behandelingen.

Waarom rimpels rond mond verwijderen?

Het aanpakken van rimpels rond mond gaat verder dan alleen esthetiek; het draait om hoe je jezelf ziet en voelt. Het verminderen van deze rimpels geeft een aanzienlijke boost aan je zelfvertrouwen en zorgt voor een frissere, meer uitgeruste uitstraling. Een gladde huid rond de mond draagt bij aan een positieve eerste indruk, wat belangrijk is in zowel persoonlijke als professionele interacties. Bij Sarasin Clinic erkennen we de kracht van subtiele veranderingen en hoe deze je gevoel van eigenwaarde verhogen.

Het aanpakken van rimpels rond de mond is niet alleen een esthetische keuze, maar ook een persoonlijke. Deze stap betekent namelijk zorg dragen voor jezelf en een positieve verandering in hoe je wordt waargenomen. Bij Sarasin Clinic richten we ons op behandelingen die huidveroudering tegengaan en onzekerheden wegnemen, met als doel je natuurlijke charme te versterken. Onze neusmondplooi fillers benadrukken harmonieuze verbeteringen die echt bij jou passen, waardoor je zowel van binnen als van buiten straalt:

 • Verhoogt zelfvertrouwen: Een gladde huid rond de mond versterkt je zelfbeeld en zelfvertrouwen.
 • Verjongt je uitstraling: Het verminderen van rimpels leidt tot een jeugdiger en frisser voorkomen.
 • Natuurlijke resultaten: Onze niet-chirurgische behandelingen zijn erop gericht om natuurlijke, subtiele resultaten te leveren die je schoonheid benadrukken.

Hoe ziet een neusmondplooi filler behandeling eruit?

Een neusmondplooi filler behandeling bij Sarasin Clinic is een eenvoudig proces dat je uiterlijk verandert. Bij Sarasin Clinic zorgen we ervoor dat jouw neusmondplooi filler behandeling zowel effectief als comfortabel is. We gebruiken hierbij hyaluronzuur fillers om natuurlijk ogende resultaten te creëren, met slechts minimale ongemakken. Je kunt een lichte druk voelen tijdens de injectie, en soms verschijnen er kleine blauwe plekjes, die snel verdwijnen. 

De initiële sessie, inclusief consult, duurt ongeveer 30 minuten, terwijl vervolgbehandelingen vaak niet langer dan 15 minuten in beslag nemen. De meeste cliënten zien een herhaling na ongeveer zes maanden als optimaal voor het behouden van hun jeugdige uitstraling. Bekijk voor de resultaten de rimpel rond mond voor en na foto’s.

 1. 1
  Consultatie om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.
 2. 2
  De behandeling zelf neemt slechts een 20 tot 30 minuten in beslag
 3. 3
  Na de behandeling kun je direct je dagelijkse activiteiten hervatten.

Sarasin Clinic voor filler behandeling

Bij Sarasin Clinic zetten we ons volledig in om je te voorzien van behandelingen die je natuurlijke schoonheid versterken en je zelfvertrouwen een boost geven. Ons team van deskundige professionals biedt een breed scala aan esthetische behandelingen, waaronder effectieve oplossingen voor rimpels rond de mond met neusmondplooi fillers. Ons doel is om je niet alleen te helpen bij het verbeteren van je uiterlijk, maar ook bij het bevorderen van je algemene welzijn en tevredenheid door middel van een persoonlijk behandelplan. Ontdek hoe onze behandelingen je zelfvertrouwen kunnen vergroten en je natuurlijke schoonheid kunnen benadrukken.

Wil je de wereld tegemoet treden met een vernieuwde uitstraling die echt bij je past? Waar wacht je nog op? Ontdek bij Sarasin Clinic hoe fillers voor gezicht jouw look subtiel verfijnen. Boek vandaag nog je afspraak voor een gezichtsfiller behandeling.

FAQ rimpels rond mond

Zijn neusmondplooi fillers veilig?

Ja, de neusmondplooi filler behandelingen bij Fillers Gent zijn zeer veilig. We gebruiken fillers op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam voorkomt, wat de veiligheid en compatibiliteit van de behandeling verhoogt. Allergische reacties zijn uiterst zeldzaam, dankzij de biocompatibiliteit van hyaluronzuur. Bovendien biedt het bijkomende voordeel dat, mocht het nodig zijn, de filler oplosbaar is, waardoor we met vertrouwen een op maat gemaakte en veilige behandeling garanderen.

Hoe lang blijven de effecten van een neusmondplooi filler zichtbaar?

De zichtbare resultaten van een neusmondplooi filler behandeling variëren, waarbij de meeste cliënten genieten van een verjongde uitstraling voor ongeveer 6 tot 12 maanden. Factoren zoals je lichaamseigen metabolisme van hyaluronzuur spelen een rol in hoe lang de resultaten aanhouden. Een touch-up kan nodig zijn om de gewenste look te behouden, afhankelijk van individuele factoren.

Wat is de hersteltijd na een fillerbehandeling?

Na een fillerbehandeling kun je over het algemeen verwachten dat jij je normale activiteiten vrijwel meteen kunt hervatten. De meeste cliënten ervaren geen significante onderbreking van hun dagelijks leven. Het is mogelijk dat er lichte zwelling of blauwe plekjes optreden, maar deze bijwerkingen zijn doorgaans mild en verdwijnen snel. Ons team geeft gedetailleerde nazorginstructies om je te helpen het herstel zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Welke filler of behandeling past het beste bij mij?

Elk gezicht is uniek, en daarmee ook de behoefte aan specifieke behandelingen. Bij Sarasin Clinic adviseren we je graag tijdens een gratis consultatie over welke filler of combinatie van behandelingen het beste resultaat biedt voor jouw specifieke situatie. Samen vinden we de optimale aanpak voor een natuurlijke en verjongende uitstraling.

Kunnen rimpels rond de mond op een natuurlijke manier verdwijnen?

Hoewel sommige fijne lijntjes met de juiste huidverzorging en gezonde levensstijl kunnen verminderen, zijn diepere rimpels vaak hardnekkiger. Professionele behandelingen zoals fillers bieden een effectievere oplossing voor langdurige resultaten, terwijl ze toch een natuurlijk ogend resultaat kunnen bieden.

Worden rokerslijntjes alleen veroorzaakt door roken?

Roken is een bekende oorzaak van de zogenaamde rokerslijntjes door de constante beweging van de lippen en de schadelijke effecten van tabak op de huid. Echter, deze lijntjes kunnen ook ontstaan door natuurlijke veroudering, veelvuldig pruilen, of zelfs genetische factoren. Sarasin Clinic biedt behandelingen die specifiek gericht zijn op het verminderen van deze lijntjes, ongeacht de oorzaak.

Onze prijzen

Zone

Prijs per spuit

Lippen

€ 280

Lip Hydratatie

€ 280

Jukbeenderen

€ 280

Kaaklijn

€ 280

Kin

€ 280

Neusmondplooi

€ 280

Marionetlijnen

€ 280

Liquid Facelift

€ 280

Zone

Prijs per behandeling

Neus

€ 400

Traangoot

€ 400

Hyalase

€ 160

Haar filler kleine zone (1ml)

€ 200

Haar filler middelgrote zone (2ml)

€ 300

Haar filler grote zone (3ml)

€ 400

100+

positieve reviews

2 dagen geleden

Melissa


Super tevreden alweer, topteam!

11 dagen geleden

Rabia


Vlot, iedereen vriendelijk, je krijgt duidelijk informatie, mijn lippen ziet er nu super sexy uit dankzij magic hands van Dr. Dimovski xxx

4 dagen geleden

Carina


Vriendelijke ontvangst en mooi resultaat.
Er wordt voldoende uitleg gegeven zowel tijdens de behandeling als i.v.m de nazorg.

12 dagen geleden

Lies


Eerlijk advies, persoonlijk onthaal! Dokter Dimovski is uiterst vriendelijk en professioneel. Ik voelde me direct op mijn gemak. Top team!

6 dagen geleden

Manuela


Supervriendelijk personeel en dokter! Heel tevreden van de behandeling! Love my lips ????

12 dagen geleden

Stéphanie


Very friendly, good explanation, good service.

11 dagen geleden

Nadine


Très bel.accueil! Dr Daniel super et soins supers! Je retourne ds 8 semaines...

14 dagen geleden

Geertje


zoals vorige keren een fijne ervaring, met mooie resultaten! Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt de nodige uitleg. Eerlijke prijsafspraken, ik ben tevreden ????