Kinfillers:
Verbeter de contouren van je gezicht zonder operatie ????

Fillers hebben niet voor niets hun naam. Ze ‘vullen’ namelijk delen van je gezicht waar meer volume gewenst wordt. Zo kan de kin worden opgevuld om een betere vorm te creëren en meer volume toe te voegen.

Wij gebruiken uitsluitend fillers op basis van hyaluronzuur een stof die van nature in het lichaam voorkomt.

Bekijk onze kinfiller prijzen of voor en na foto's.

Waarom kiezen voor
kinfillers?

De kin is samen met uw mond, ogen en neus een kenmerk van het gezicht dat een grote invloed heeft op uw uiterlijk. Een kin moet in proportie zijn met u gehele gelaat. Waar u vroeger onder het mes moest is nu een kleine of teruggetrokken kin eenvoudig te corrigeren met een kinfiller.

Voor wie is een kinfiller geschikt?

Een kinfiller is een niet-chirurgische oplossing voor een kin vergroting of verbetering. Voor iedereen die graag aan de gezichtscontour wilt werken maar een operatie te drastisch vindt zijn fillers een perfect alternatief.

Deze tijdelijke kin fillers worden geïnjecteerd om de kin meer definitie te geven, gelaatstrekken in evenwicht te brengen, verloren volume te herstellen, de kin te vergroten of langer maken, rimpels glad te strijken of een kloof op te vullen.
Een filler ook kan de dubbele kin verminderen of smaller maken.

Hoe verloopt de behandeling met een kinfiller?

Eerst zal je arts je gelaatstrekken bekijken en esthetische wensen bespreken. Nadien wordt er bepaalt hoeveel product er nodig is om je wensen te bereiken.
De arts zal ook meedelen hoeveel de behandeling gaat kosten, om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan.

Daarna worden de injecties op verschillende plaatsen langs je kin ingebracht, waarbij het gebied wordt gemasseerd om het in vorm te brengen.
De meeste mensen beschrijven het gevoel van lichte druk tijdens de injectie, maar het is niet pijnlijk.

De hele behandeling duurt meestal niet langer dan 20-30 minuten, afhankelijk van de hoeveelheid filler die wordt gebruikt.

Resultaat & nazorg van een filler behandeling

Het resultaat van de kincorrectie is direct zichtbaar. Na de behandeling kunt u last krijgen van lichte zwelling en in sommige gevallen van kleine blauwe plekjes. U kunt het behandelde gebied na de kincorrectie koelen met een ice-pack.

De zwelling neemt binnen enkele dagen af en de blauwe plekjes verdwijnen binnen een week. Na de behandeling liefst geen make-up aanbrengen, sporten of naar sauna/zonnebank gaan.

Het optimale resultaat is na twee weken zichtbaar en houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. Wanneer het effect is uitgewerkt kan de kincorrectie probleemloos herhaald worden.

Shape your face, shape your future

Wanneer je vertrouwen hebt in je looks, straal je vertrouwen uit. De tijd dat voor elke plastische ingreep een operatie nodig was, is gelukkig lang voorbij. Dankzij fillers geniet je snel en pijnloos van de look waarvan je altijd al droomde.

Veelgestelde vragen over
kinfillers in Gent

Welke fillers gebruiken jullie?

De kin wordt altijd behandeld met een filler van hyaluronzuur.
Lees hier meer over wat Hyaluronzuur fillers zijn.

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling neemt ongeveer 20 à 30 minuten in beslag inclusief bespreking met de arts. Je hebt onmiddellijk resultaat na de behandeling. Op een half uurtje zie je er dus weer volledig tip-top en fris uit. Ready to shine!

Hoe lang houdt het resultaat aan?

Het resultaat van een kinfillerbehandeling houdt ongeveer  6 maanden aan. Dit verschilt ook van persoon tot persoon. Het hyaluronzuur zal geleidelijkaan door je lichaam afgebroken worden waardoor, bij de ene persoon is dit iets sneller dan bij de andere.

Wat na de behandeling?

In enkele gevallen treedt er na de behandeling lichte zwelling op. Dit kan +/- 3 dagen aanhouden. U mag de eerste dagen geen druk geven op de plek waar de kinfiller zit.
De dag zalf mag u zeker niet gaan sporten.
Verder kunt u uw dagelijkse bezigheden voortzetten.

Zijn kinfillers gevaarlijk?

Indien de behandeling uitgevoerd wordt door een ervaren arts is de behandeling veilig. Zoals iedere injectie zijn er wel kleine risico’s zoals een blauwe plek of ontsteking. Echter, dit is van voorbijgaande aard.

Is een filler behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet pijnlijk. Je kan wel wat druk ervaren tijdens de injectie, en kan nadien enkele blauwe plekjes zien. Dit is echter hoogstens ongemakkelijk. Onze patiënten omschrijven de behandeling met fillers als niet pijnlijk.

Hoe vaak moet je de behandeling herhalen?

Hoe vaak je de behandeling moet herhalen, hangt af van persoon tot persoon. Meestal is die na een zestal maanden. De ene persoon zal er langer geniet van hebben terwijl anderen sneller terugkeren.

De tweede behandeling zelf duurt amper 15 minuutjes. De eerste keer met bespreking ongeveer een 30 minuten.

Wat kost een kinfiller?

De prijs voor een behandeling met kinfiller is 350 Euro. Alle prijzen omtrent injectables kan u hier raadplegen.

ONZE garantie

Wij gaan telkens voor 100% tevreden patiënten

Klanten geven ons

4,8 / 5

Door onze klanten op voorhand goed, open en transparant te informeren over de behandeling en resultaten van een laserontharing weet elke partij waar hij aan toe is. Dat resulteert voor ons in tevreden klanten, en voor onze klanten in een zo perfect mogelijk resultaat. En die tevredenheid, die vind je terug in de reviews die mensen ons op Google en op deze site nalaten.

100+

positieve reviews

2 dagen geleden

Melissa


Super tevreden alweer, topteam!

11 dagen geleden

Rabia


Vlot, iedereen vriendelijk, je krijgt duidelijk informatie, mijn lippen zien er nu super sexy uit!

4 dagen geleden

Carina


Vriendelijke ontvangst en mooi resultaat.
Er wordt voldoende uitleg gegeven zowel tijdens de behandeling als i.v.m de nazorg.

12 dagen geleden

Lies


Eerlijk advies, persoonlijk onthaal! Uiterst vriendelijk en professioneel. Ik voelde me direct op mijn gemak. Top team!

6 dagen geleden

Manuela


Supervriendelijk personeel en dokter! Heel tevreden van de behandeling! Love my lips ????

12 dagen geleden

Stéphanie


Very friendly, good explanation, good service.

11 dagen geleden

Nadine


Très bel.accueil! Dr Daniel super et soins supers! Je retourne ds 8 semaines...

14 dagen geleden

Geertje


zoals vorige keren een fijne ervaring, met mooie resultaten! Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt de nodige uitleg. Eerlijke prijsafspraken, ik ben tevreden ????