Marionetlijnen filler:
de lijntjes die van je mondhoeken naar je kin lopen wegwerken.

Diepe marionetlijnen kunnen je gezicht een naar beneden gedraaide uitdrukking geven. Door middel van fillers vullen we de marionetlijnen mooi op en creëren we een natuurlijk en verjongend resultaat.

Bekijk onze marionetlijnen filler prijzen of voor en na foto's.

Wat zijn een
Marionetlijnen?

De kleine lijntjes die van je mondhoeken naar je kin lopen, staan bekend als marionetlijnen. Ze ontlenen hun naam aan de scharnieren van een marionettenpop, waardoor gezichtsuitdrukkingen kunstmatig lijken en je er chagrijnig of verdrietig uit kunt zien, zelfs als dat niet het geval is.

De oplossing? Fillers!

Op basis van de door de arts uitgevoerde analyse van je gezicht, wordt de benodigde hoeveelheid filler en de specifieke zones die behandeld moeten worden, bepaald. We berekenen de juiste hoeveelheid filler om de marionetlijnen te vervagen. Bij onze behandelingen maken we gebruik van een filler op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam aanwezig is.

Hyaluronzuur filler is effectief in het gladstrijken van fijne lijnen rondom de marionetlijnen.

Oorzaak van marionetlijnen

Het draait allemaal om collageen en elastine, essentiële proteïnen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Na verloop van tijd raken deze structuren uitgeput, wat leidt tot verlies van natuurlijke huidspanning en de vorming van rimpels, inclusief marionetlijnen. Deze lijnen worden meer opvallend bij herhaalde gezichtsuitdrukkingen, zoals breed glimlachen.

Externe factoren, zoals overmatige blootstelling aan de zon en schadelijke gewoonten zoals roken, dragen ook bij aan versnelde huidveroudering en het verduidelijken van deze lijnen.


Voor wie is een Marionetlijn filler behandeling geschikt?

Vanaf 45 jaar, omdat de verzakking ter hoogte van de mondhoeken te maken heeft met botresorptie, hierdoor valt het gezicht een beetje in. In dit geval geef je beter wat ondersteuning met filler.

Heb je diepe rimpels aan de zijkant van jouw mondhoeken die jou storen? Onze behandeling is jouw oplossing. Boek hier uw afspraak.

Kostprijs van een Marionetlijn behandeling met fillers

De kostprijs voor de marionetlijnen start vanaf € 280 voor (=1 spuit).
Indien er meer dan 1 spuit nodig is zal de arts de prijs aan jou meedelen tijdens de behandeling.

Al onze prijzen voor injectables vindt u hier.

Shape your face, shape your future

Wanneer je vertrouwen hebt in je looks, straal je vertrouwen uit. De tijd dat voor elke plastische ingreep een operatie nodig was, is gelukkig lang voorbij. Dankzij fillers geniet je snel en pijnloos van de look waarvan je altijd al droomde.

Veelgestelde vragen over
Marionetlijn fillers in Gent 

Welke fillers gebruiken jullie?

De Marionetlijnen worden altijd behandeld met een filler van hyaluronzuur. Lees hier meer over wat Hyaluronzuur fillers zijn.

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling neemt ongeveer 20 à 30 minuten in beslag inclusief bespreking met de arts. Je hebt onmiddellijk resultaat na de behandeling. Op een half uurtje zie je er dus weer volledig tip-top en fris uit. Ready to shine!

Hoe lang houdt het resultaat aan?

Het resultaat van een Marionetlijnen behandeling met fillers houdt ongeveer  6 tot 12 maanden aan. Dit verschilt ook van persoon tot persoon. Het hyaluronzuur zal geleidelijkaan door je lichaam afgebroken worden, bij de ene persoon is dit iets sneller dan bij de andere.

Wat na de behandeling?

Na de behandeling mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Let er wel op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt.

Na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied te koelen met een ice-pack. De zwelling en blauwe plekjes zullen na enkele dagen weg trekken.

Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. 

Zijn fillers veilig?

Deze behandeling met hyaluronzuur filler is zeer veilig. De fillers zijn gemaakt van de lichaamseigen stof, waardoor het zeer veilig is.

Een allergische reactie is zeer onwaarschijnlijk en uiterst uitzonderlijk en indien nodig is de filler oplosbaar.

Lees hier meer over fillers oplossen

Is een filler behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet pijnlijk. Je kan wel wat druk ervaren tijdens de injectie, en kan nadien enkele blauwe plekjes zien. Dit is echter hoogstens ongemakkelijk. Onze patiënten omschrijven de behandeling met fillers als niet pijnlijk.

Hoe vaak moet je de behandeling herhalen?

Hoe vaak je de behandeling moet herhalen, hangt af van persoon tot persoon. Meestal is die na een zestal maanden. De ene persoon zal er langer geniet van hebben terwijl anderen sneller terugkeren.

De tweede behandeling zelf duurt amper 15 minuutjes. De eerste keer met bespreking ongeveer een 30 minuten.

Wat kost een Marionetlijn filler behandeling?

De kostprijs voor de Marionetlijn filler bedraagt € 200 per spuit. Indien er meer dan 1 spuit nodig is zal de arts de prijs aan u meedelen tijdens de behandeling. 

 Alle prijzen omtrent injectables kan u hier raadplegen.

ONZE garantie

Wij gaan telkens voor 100% tevreden patiënten

Klanten geven ons

4,8 / 5

Door onze klanten op voorhand goed, open en transparant te informeren over de behandeling en resultaten van een laserontharing weet elke partij waar hij aan toe is. Dat resulteert voor ons in tevreden klanten, en voor onze klanten in een zo perfect mogelijk resultaat. En die tevredenheid, die vind je terug in de reviews die mensen ons op Google en op deze site nalaten.

100+

positieve reviews

2 dagen geleden

Melissa


Super tevreden alweer, topteam!

11 dagen geleden

Rabia


Vlot, iedereen vriendelijk, je krijgt duidelijk informatie, mijn lippen zien er nu super sexy uit!

4 dagen geleden

Carina


Vriendelijke ontvangst en mooi resultaat.
Er wordt voldoende uitleg gegeven zowel tijdens de behandeling als i.v.m de nazorg.

12 dagen geleden

Lies


Eerlijk advies, persoonlijk onthaal! Uiterst vriendelijk en professioneel. Ik voelde me direct op mijn gemak. Top team!

6 dagen geleden

Manuela


Supervriendelijk personeel en dokter! Heel tevreden van de behandeling! Love my lips ????

12 dagen geleden

Stéphanie


Very friendly, good explanation, good service.

11 dagen geleden

Nadine


Très bel.accueil! Dr Daniel super et soins supers! Je retourne ds 8 semaines...

14 dagen geleden

Geertje


zoals vorige keren een fijne ervaring, met mooie resultaten! Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt de nodige uitleg. Eerlijke prijsafspraken, ik ben tevreden ????

Andere info over je marionetlijn fillers in Gent: