Fillers voor je gezicht: herstel je jeugdige uitstraling

Voel je je onzeker over kleine imperfecties in je gezicht? Zoals fijne lijntjes rondom je ogen of rimpels op je voorhoofd? Fillers voor je zijn een effectieve oplossing om deze tekenen van veroudering aan te pakken. Gezichtsfillers vullen namelijk niet alleen rimpels en lijnen op, maar herstellen ook het volume in gebieden zoals wangen, kaaklijn en lippen, waardoor je een natuurlijk ogende, verjongde uitstraling krijgt.

Onze gezichtsfiller-behandelingen zijn dan ook gericht op het versterken van je natuurlijke schoonheid en het herstellen van die frisse, jeugdige uitstraling.

Onzeker over welke filler het beste bij jouw behoeften past? Boek een gratis consultatie bij Sarasin Clinic.

Soorten fillers voor je gezicht: verjong je uitstraling

Heb je last van fijne lijntjes of wil je meer volume in je gezicht? Fillers voor het gezicht zijn het antwoord. Deze behandelingen bieden direct zichtbare resultaten en helpen je om je beste zelf te zijn. Klaar om de stap te zetten? Boek vandaag nog je afspraak bij Sarasin Clinic.

We delen graag onze kennis over hoe zowel de voorbereiding als de nazorg bijdragen aan het maximaliseren van je resultaten. Bovendien zijn fillers voor je gezicht niet meer alleen voor vrouwen; steeds meer mannen ervaren ook de voordelen. Ze bieden iedereen de kans op een gladde, frisse uitstraling. We nemen de verschillende soorten fillers voor je gezicht met je door, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. En weet je niet welke gezichtfiller het beste voor je is, neem dan gerust contact met ons op voor een gratis consultatie.


Lipfiller: kus de perfectie

Veel mensen voelen zich onzeker over dunne of asymmetrische lippen. Onze lipfiller behandelingen bieden een subtiele, maar effectieve oplossing voor diegenen die streven naar vollere, meer evenwichtige lippen. Bij Sarasin Clinic in Gent combineren we kunst en wetenschap om jouw lippen het volume en de vorm te geven die bij je natuurlijke esthetiek passen, waardoor je elke dag met vertrouwen kunt stralen.

Neusfiller: verfijn je profiel

Neusfiller is ideaal voor het verfijnen van je neuscontour zonder chirurgische ingreep. Deze neusfiller behandeling is jouw geheim voor een harmonieus gezicht, waarbij zelfs de kleinste oneffenheden vakkundig worden gladgestreken. Ervaar hoe een kleine aanpassing een groot verschil maakt in je uitstraling, met resultaten die je zelfvertrouwen een directe boost geven. Ontdek zelf de verandering door onze voor en na foto’s te bekijken.

neuscorrectie met filler gent


traangoot filler gent

Traangootfiller: vaarwel vermoeide ogen

Traangootfiller is het geheim achter een altijd uitgeruste en frisse blik. Deze gerichte fillers gezicht behandeling biedt een directe oplossing voor donkere kringen en een vermoeide blik, waardoor je jouw levendige uitstraling terugkrijgt. Het is de subtiele verjongingskuur die je natuurlijke schoonheid naar voren brengt, zonder ingrijpende procedures. Herontdek stralende ogen en toon je ware uitstraling met een traangootfiller.

Kinfiller: definieer je contouren

Kinfillers bieden een directe manier om die perfect gedefinieerde kin te verkrijgen die je gezichtsproporties complementeert, wat een belangrijk onderdeel is van harmonieuze fillers voor je gezicht. Met een simpele, veilige procedure geniet je van een verbeterd profiel en een versterkte kaaklijn die je natuurlijke schoonheid accentueert. Bekijk voor de resultaten onze voor en na foto’s. Ervaar hoe deze snelle kinfiller behandeling langdurige resultaten levert, waardoor je met meer zelfvertrouwen en een vernieuwd gevoel van schoonheid door het leven gaat.

kinfiller sarasin clinic


kaaklijnfiller sarasin clinic

Kaaklijnfiller: countour en karakter

Kaaklijnfiller versterkt de contouren van je kaaklijn, waardoor je gezicht een scherpere, meer gedefinieerde uitstraling krijgt. Deze fillers gezicht behandeling versterkt niet alleen je kaaklijn, maar zorgt ook voor een harmonieus evenwicht met de rest van je gelaatstrekken. Met een kaaklijnfiller wordt je natuurlijke schoonheid op een subtiele manier geaccentueerd, waardoor je zelfvertrouwen en uitstraling een boost krijgen.

Marionetlijnfiller: glimlach met vertrouwen

Marionetlijnen filler herstelt de jeugdigheid rond je mond. Deze fillers gezicht behandeling pakt effectief de marionetlijnen aan, die van je mond naar je kin lopen, waardoor je een zachtere en meer uitnodigende uitdrukking krijgt. Geniet van de snelle behandeling die onmiddellijk resultaat biedt, zodat je met meer zelfvertrouwen en een natuurlijk ogende glimlach de wereld tegemoet kijkt.

Laat je glimlach niet overschaduwd worden door de tijd." De marionetlijnen fillers brengen de glans terug in je uitstraling. Herontdek het plezier van een zelfverzekerde lach zonder de lijnen die je expressie vertroebelen. Boek vandaag online nog je afspraak bij Sarasin Clinic. 

filler marionetlijnen voor en na sarasin clinic


Haarfiller: herontdek je haarglans

Een haarfiller behandeling biedt de oplossing voor het stimuleren van haargroei en het verbeteren van de gezondheid van je hoofdhuid. Door de haarfollikels te verbeteren, krijg je een gezondere, vollere haardos. Deze innovatieve haar filler behandeling is speciaal ontworpen voor diegenen die kampen met haarverdunning en haarverlies, en levert natuurlijke resultaten op die je haar weer laten stralen.

Jukbeenfiller: jeugdige definitie

Jukbeenfillers accentueren je jukbeenderen voor een jeugdige uitstraling, wat van belang is voor het bereiken van een verfijnde en levendige look. Deze fillers gezicht behandeling zorgt niet alleen voor een direct liftend effect, maar versterkt ook subtiel de contouren van je gezicht, waardoor je een natuurlijk en fris voorkomen behoudt. Veilig en effectief, jukbeenfiller is de ideale keuze voor iedereen die zijn schoonheid wil versterken zonder ingrijpende veranderingen.


Neusmondplooi filler en jukbeen filler


Neusmondplooi filler: zachte harmonie

De behandeling van de neusmondplooi verzacht de lijnen voor een gladdere huid, een sleutelelement in het verfijnen van je algehele uitstraling met fillers gezicht. Deze doelgerichte aanpak minimaliseert de neus-lippenlijnen op een wijze die zowel snel als effectief is, waardoor je een frissere uitstraling krijgt. Het resultaat is een natuurlijk ogende verbetering die de harmonie in je gezicht benadrukt, zodat je weer geniet van een jeugdige gloed en verhoogd zelfvertrouwen.

Ontdek je stralende zelf bij Sarasin Clinic

Bij Sarasin Clinic combineren we onze expertise met persoonlijke zorg om jouw unieke schoonheid op de meest natuurlijke manier als beste naar voren te brengen. Ons team van ervaren specialisten staat klaar met een breed scala aan fillers gezichtsbehandelingen, speciaal afgestemd op jouw behoeften. We zorgen voor een veilige, comfortabele ervaring die jouw beste eigenschappen accentueert, waardoor je weer straalt. “Laat je uitstraling niet alleen je visitekaartje zijn, maar ook je persoonlijkheid weerspiegelen.”

Wil je de wereld tegemoet treden met een vernieuwde uitstraling die echt bij je past? Waar wacht je nog op? Ontdek bij Sarasin Clinic hoe fillers voor gezicht jouw look subtiel verfijnen. Boek vandaag nog je afspraak voor een gezichtsfiller behandeling.

Veelgestelde vragen over
fillers in gezicht bij Sarasin Clinic

Wat kosten fillers voor het gezicht?

De kosten voor onze fillers voor het gezicht zijn helder en direct; de prijzen hangen af van de specifieke gebieden die je kiest te laten behandelen. Elke sessie maakt gebruik van een nieuwe, ongeopende spuit met 1ml filler, waarbij jij en de esthetisch arts samen beslissen hoeveel er nodig is voor het gewenste resultaat. Om veiligheids- en hygiënische redenen bieden we geen spuiten van 0,5ml aan, en hergebruiken of bewaren we gebruikte spuiten niet.

Hoe lang blijven de resultaten van fillers voor je gezicht zichtbaar?

De zichtbaarheid van de resultaten van fillers voor je gezicht varieert, afhankelijk van het type filler dat gebruikt wordt en de individuele reactie van je lichaam. Over het algemeen kun je genieten van een jeugdiger en frisser uiterlijk voor 6 tot 18 maanden. Tijdens je consultatie stelt onze esthetisch arts een persoonlijk behandelplan op en bespreekt met je de verwachte duur van de resultaten.

Zijn fillers voor het gezicht veilig?

Veiligheid staat voorop bij alle behandelingen die wij aanbieden. Onze ervaren esthetisch artsen gebruiken alleen de hoogste kwaliteit fillers die goedgekeurd zijn voor gebruik. Bovendien volgen we strikte protocollen voor hygiëne en veiligheid om ervoor te zorgen dat je non-invasieve behandeling niet alleen effectief, maar ook veilig is.

Wat is de nabehandeling voor fillers voor het gezicht?

Na je filler gezicht behandeling is het belangrijk om de "Cool, Calm, en Clear" richtlijnen te volgen voor het beste resultaat en comfort:

  • Cool: Koel de behandelde zone afwisselend om de 10 minuten met "Cold Packs", niet direct op de huid. Vermijd zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan intense hitte (zoals sauna) voor 24 uur.
  • Calm: Vermijd druk op de behandelde gebieden; probeer indien mogelijk op je rug te slapen. Paracetamol mag genomen worden zoals voorgeschreven door de arts.
  • Clear: Vermijd alcohol en het gebruik van AHA, Retinols/Vitamine C, of op olie gebaseerde make-up voor 24 uur. Blijf een week weg van gezichtsbehandelingen, IPL-behandelingen, en microdermabrasie, tenzij anders geadviseerd door je arts. Vermijd massage van het behandelde gebied, tenzij aanbevolen door de arts.


Kunnen lipfiller patiënten roken of make-up dragen na de behandeling?

Patiënten die lipfillers ontvangen, wordt geadviseerd om ten minste 24 uur na de behandeling niet te roken en geen lippenstift te dragen.

Ik ben een brildrager, mag ik na de neusfiller behandeling mijn bril dragen?

Patiënten die neusfillers hebben gekregen, wordt aangeraden om gedurende 24 uur na de injecties geen bril te dragen om optimale resultaten te waarborgen en druk op het behandelde gebied te vermijden.

Onze prijzen

Zone

Prijs per spuit

Lippen

€ 280

Lip Hydratatie

€ 280

Jukbeenderen

€ 280

Kaaklijn

€ 280

Kin

€ 280

Neusmondplooi

€ 280

Marionetlijnen

€ 280

Liquid Facelift

€ 280

Zone

Prijs per behandeling

Neus

€ 400

Traangoot

€ 400

Hyalase

€ 160

Haar filler kleine zone (1ml)

€ 200

Haar filler middelgrote zone (2ml)

€ 300

Haar filler grote zone (3ml)

€ 400

100+

positieve reviews

2 dagen geleden

Melissa


Super tevreden alweer, topteam!

11 dagen geleden

Rabia


Vlot, iedereen vriendelijk, je krijgt duidelijk informatie, mijn lippen ziet er nu super sexy uit dankzij magic hands van Dr. Dimovski xxx

4 dagen geleden

Carina


Vriendelijke ontvangst en mooi resultaat.
Er wordt voldoende uitleg gegeven zowel tijdens de behandeling als i.v.m de nazorg.

12 dagen geleden

Lies


Eerlijk advies, persoonlijk onthaal! Dokter Dimovski is uiterst vriendelijk en professioneel. Ik voelde me direct op mijn gemak. Top team!

6 dagen geleden

Manuela


Supervriendelijk personeel en dokter! Heel tevreden van de behandeling! Love my lips ????

12 dagen geleden

Stéphanie


Very friendly, good explanation, good service.

11 dagen geleden

Nadine


Très bel.accueil! Dr Daniel super et soins supers! Je retourne ds 8 semaines...

14 dagen geleden

Geertje


zoals vorige keren een fijne ervaring, met mooie resultaten! Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt de nodige uitleg. Eerlijke prijsafspraken, ik ben tevreden ????