Haar Filler:
Gezond uitziende volle haardos

Dunner wordend haar of haarverlies komt vroeg of laat bij bijna iedereen voor en kan het zelfvertrouwen van zowel mannen als vrouwen aantasten. Gelukkig is er nu een oplossing in de vorm van haar fillers. Deze injectable stimuleert babyhaartjes om voller te groeien, resulterend in een gezonde, volle haardos en herwonnen zelfvertrouwen.

Bekijk onze Haar Filler prijzen

Wat precies is een
Haar Filler?

Dr. CYJ Haar Filler is een injecteerbare oplossing die gebruikt wordt om haaruitval en dunner wordend haar te behandelen. Het product bevat hyaluronzuur, peptides en groeifactoren die de hoofdhuid stimuleren en de haargroei bevorderen. Het is een niet-chirurgische en relatief pijnloze behandeling die kan worden toegepast op zowel mannen als vrouwen. Het resultaat van de behandeling is voller, dikker en gezonder ogend haar.

Voor wie is een Haar Filler geschikt?

Dr. CYJ Haar Filler is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden die last hebben van alopecia in verschillende stadia, van de eerste symptomen tot vergevorderde stadia. Het is ook geschikt voor mensen met dun haar, overmatig haarverlies en voor degenen die meer volume willen. Bovendien kan het bij een haartransplantatie helpen om de overlevingskans van getransplanteerd haar te vergroten. 

Hoe verloopt de behandeling met een Haar Filler?

  • Standaard: 1 sessie om de 2 weken gedurende 8 weken (totaal 4 sessies).
  • Intensief: 4 sessies om de 2 weken gevolgd door een maandelijkse onderhoudssessie gedurende 3-6 maanden.
  • Onderhoud: 1 sessie om de 6 maanden.
  • Aanvullende zorg: in overleg met de behandelende arts.

Prijs van een Haar Filler behandeling

De prijs van een Haar Filler behandeling varieert, en is afhankelijk van hoeveel product er nodig is. Voor 1 zone bedraagt de kostprijs €200. Hou er rekening mee dat er bij een Haar Filler behandeling meestal meerdere sessies nodig zijn.

Al onze prijzen voor injectables vindt u hier.

Sarasin Clinic haar filler zones
haarverlies vrouw

Veelgestelde vragen over
Haar Fillers in Gent 

Wat mag ik verwachten van de behandeling?

Onze Sarasin Clinic arts zal voorafgaand aan de behandeling uw hoofdhuid en haar analyseren en samen met u een behandelplan opstellen om het gewenste resultaat te bereiken.

Uit klinisch onderzoek is gebleken dat de hair filler behandeling bij 4 sessies met een interval van 2 weken zeer goede resultaten oplevert. Uw arts zal u adviseren over de benodigde hoeveelheid en frequentie van de behandeling.

Tijdens de behandeling zal uw arts met een zeer fijne naald meerdere injecties toedienen op de gekozen zone(s) op uw hoofdhuid. Om eventueel ongemak tijdens de behandeling te verminderen, kan uw arts van tevoren een verdovende gel toepassen.

Daarnaast wordt het gebruik van Pelo Baum Hair Revitalizing Solution dagelijks aanbevolen tijdens en na de Hair Filler behandeling om het resultaat op de lange termijn te behouden.

Welke risico's en complicaties kunnen optreden bij een haar filler behandeling?

Bij Sarasin Clinic is de Hair Filler behandeling zeer veilig en de mogelijke complicaties zijn minimaal. Meestal ervaart de patiënt enkel wat roodheid en lichte huidirritatie direct na de injecties, maar deze verdwijnen vaak binnen 72 uur.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Na de eerste behandelsessie met de Haar Filler bij Sarasin Clinic stopt het haaruitvalproces al. De daaropvolgende sessies bevorderen de bloedsomloop en revitaliseren de haarzakjes aanzienlijk, waardoor de haargroei wordt versneld. Labonderzoek toont aan dat de peptidetherapie de haarcellen en haarfollikels na de behandeling revitaliseert, evenals de bloedcirculatie en hydratatie in de hoofdhuid stimuleert. Klinisch onderzoek naar de effectiviteit van de behandeling heeft een toename van de haardichtheid van gemiddeld 22,3% en een toename van de haardikte van gemiddeld 26% waargenomen bij patiënten na één sessie elke 2 weken gedurende 8 weken (4 sessies). Bij Sarasin Clinic kan een volledige Hair Filler behandeling het haaruitvalproces tot ongeveer een jaar vertragen.

Is er aanvullende verzorging nodig?

Om de resultaten van de Hair Filler behandeling te verbeteren, is het aanbevolen om het Sarasin Hair Grow Serum in combinatie met de Hydra Roller te gebruiken als aanvullende verzorging.

Kies ik haar filler of beter PRP?

Tijdens de afspraak zal de arts de mogelijkheden van zowel haarfillers als een PRP-behandeling bespreken en samen met u bepalen welke behandeling het meest geschikt is voor uw specifieke situatie.

Is een haar filler behandeling pijnlijk?

Over het algemeen wordt een haar filler behandeling niet als pijnlijk ervaren. Tijdens de behandeling kan er een licht ongemak of drukgevoel op de hoofdhuid worden gevoeld, maar de meeste patiënten ervaren dit niet als pijnlijk. Sommige patiënten vragen hun arts om een verdovende crème aan te brengen om eventuele ongemakken te verminderen.

hoe verloopt het herstel na een haar filler behandeling?

Na een haar filler behandeling kan er enige roodheid en lichte zwelling optreden op de injectieplaatsen. Dit is echter tijdelijk en verdwijnt meestal binnen enkele uren tot dagen. Je kunt ook een licht tintelend gevoel ervaren op de behandelde plekken, maar dit is ook normaal en verdwijnt vanzelf.

Het is belangrijk om de instructies van je behandelend arts na te volgen om het herstelproces te bevorderen. Vermijd bijvoorbeeld het gebruik van make-up op de behandelde gebieden en blootstelling aan zonlicht of hitte gedurende de eerste 24 uur na de behandeling. Ook wordt aanbevolen om gedurende de eerste week na de behandeling intensief sporten en sauna- of stoombadsessies te vermijden.

Over het algemeen is er geen downtime vereist na een haar filler behandeling, wat betekent dat je direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten kunt hervatten. Het is echter altijd verstandig om je behandelend arts te raadplegen voor specifieke instructies voor jouw situatie.

Hoelang gaat het effect van een Haar Filler mee?

Het effect van een Haar Filler behandeling is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de individuele reactie van de patiënt, de oorzaak van het haarverlies en de mate van haarverlies. Over het algemeen kan het effect van een volledige Haar Filler behandeling bij Sarasin Clinic tot ongeveer een jaar duren. Daarna kan een onderhoudsbehandeling nodig zijn om het gewenste resultaat te behouden. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat de duur van het effect kan variëren per persoon en dat het resultaat niet permanent is.

ONZE garantie

Wij gaan telkens voor 100% tevreden patiënten

Klanten geven ons

4,8 / 5

Door onze klanten op voorhand goed, open en transparant te informeren over de behandeling en resultaten van een laserontharing weet elke partij waar hij aan toe is. Dat resulteert voor ons in tevreden klanten, en voor onze klanten in een zo perfect mogelijk resultaat. En die tevredenheid, die vind je terug in de reviews die mensen ons op Google en op deze site nalaten.

100+

positieve reviews

2 dagen geleden

Melissa


Super tevreden alweer, topteam!

11 dagen geleden

Rabia


Vlot, iedereen vriendelijk, je krijgt duidelijk informatie, mijn lippen zien er nu super sexy uit!

4 dagen geleden

Carina


Vriendelijke ontvangst en mooi resultaat.
Er wordt voldoende uitleg gegeven zowel tijdens de behandeling als i.v.m de nazorg.

12 dagen geleden

Lies


Eerlijk advies, persoonlijk onthaal! Uiterst vriendelijk en professioneel. Ik voelde me direct op mijn gemak. Top team!

6 dagen geleden

Manuela


Supervriendelijk personeel en dokter! Heel tevreden van de behandeling! Love my lips ????

12 dagen geleden

Stéphanie


Very friendly, good explanation, good service.

11 dagen geleden

Nadine


Très bel.accueil! Dr Daniel super et soins supers! Je retourne ds 8 semaines...

14 dagen geleden

Geertje


zoals vorige keren een fijne ervaring, met mooie resultaten! Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt de nodige uitleg. Eerlijke prijsafspraken, ik ben tevreden ????