Liquid Facelift:
Verjong en shape je gezicht

Niet-chirurgische esthetische behandelingen zijn steeds populairder als alternatief voor plastische chirurgie, waaronder anti-rimpelinjecties en fillers bij Sarasin Clinic. Onze experts produceren opmerkelijke resultaten met de vloeibare facelift, die een voller en jeugdiger uiterlijk kan creëren zonder chirurgie.

Bekijk onze Liquid Facelift prijzen of voor en na foto's.

Wat precies is een
Liquid Facelift?

Een liquid facelift is een niet-chirurgische cosmetische behandeling waarbij fillers en/of anti-rimpelinjecties worden gebruikt om het gezicht een voller en jeugdiger uiterlijk te geven, zonder de noodzaak van plastische chirurgie. Het doel is om de gezichtscontouren te verbeteren, rimpels en fijne lijntjes te verminderen en volumeverlies te herstellen.

Deze behandeling wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde esthetisch arts en er is geen herstelperiode nodig.

Voor wie is een Liquid Facelift geschikt?

Een liquid facelift kan geschikt zijn voor mensen die tekenen van veroudering in het gezicht willen verminderen, zoals rimpels, fijne lijntjes, verlies van volume en huidverslapping, maar geen invasieve chirurgie willen ondergaan.

Het kan ook geschikt zijn voor mensen die een natuurlijk ogend resultaat willen zonder een lange herstelperiode.

Een geschikte kandidaat voor een liquid facelift moet over het algemeen in goede gezondheid verkeren en een realistische verwachting hebben van de resultaten. Het is echter belangrijk om dit te bespreken met een gekwalificeerde en ervaren arts om te bepalen of deze behandeling geschikt is voor jouw specifieke situatie en wensen. 

Hoe verloopt de behandeling met een Liquid Face Filler?

Hieronder zie je in stappen hoe een behandeling met liquid face fillers verloopt.

liquid facelift filler behandeling stap voor stap

Resultaat & nazorg van een Liquid Facelift behandeling

  • Vermijd make-up gedurende 4 uur en vermijd zware inspanning op dezelfde dag.
  • Gebruik geen zure producten gedurende 24 uur en vermijd gedurende 1 week spa's, sauna's, gezichtsmassages of warme yoga. 

De effecten van een liquid facelift zijn direct zichtbaar na de behandeling.

Prijs van een Liquid Facelift behandeling

De prijs van een Liquid Facelift behandeling varieert, en is afhankelijk van hoeveel product er nodig is. Voor 1 spuit bedraagt de kostprijs €280. Hou er rekening mee dat er bij een Liquid Facelift meestal meerdere spuiten nodig zijn.

Al onze prijzen voor injectables vindt u hier.

Shape your face, shape your future

Wanneer je vertrouwen hebt in je looks, straal je vertrouwen uit. De tijd dat voor elke plastische ingreep een operatie nodig was, is gelukkig lang voorbij. Dankzij fillers geniet je snel en pijnloos van de look waarvan je altijd al droomde.

Veelgestelde vragen over
een Liquid Facelift in Gent 

Moet ik nog vervolgbehandelingen ondergaan?

De behoefte aan vervolgbehandelingen na een liquid facelift varieert van patiënt tot patiënt en hangt af van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid en het type filler dat is gebruikt, de anatomie en het metabolisme van het gezicht van de patiënt, en de gewenste resultaten. Sommige patiënten ervaren na de eerste behandeling voldoende verbetering en hebben geen verdere behandelingen nodig, terwijl anderen mogelijk vervolgbehandelingen nodig hebben om het gewenste resultaat te behouden. Meestal komen patiënten die tevreden zijn met de resultaten na ongeveer 6 maanden terug voor een touch-up, indien nodig. Het is echter altijd het beste om uw esthetisch arts te raadplegen voor specifieke informatie over uw individuele behandelplan en eventuele vervolgbehandelingen.

Hoe verloopt een Liquid Facelift behandeling?

Aangezien elke patiënt uniek is, is er geen standaardprotocol voor het uitvoeren van een liquid facelift behandeling. Onze esthetisch artsen beginnen met het evalueren van het gezicht van de patiënt en bespreken hun medische geschiedenis en wensen. De hoeveelheid filler die wordt gebruikt, wordt bepaald door de beoordeling van de arts en de esthetische doelen van de patiënt. Soms wordt lokale verdoving toegepast, dit kan variëren van een verdovende zalf tot een injectie met Xylocaïne. Bij Sarasin Clinic gebruiken we meestal fillers met een dosis lidocaïne om pijn te verminderen. Het gebruik van icepacks kan ook helpen om pijn en zwelling te verminderen. Na een uitgebreide bespreking met de patiënt, wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd. Indien nodig wordt verdoving aangebracht en daarna wordt de filler geïnjecteerd. Voor een volledige liquid facelift zijn gemiddeld 3 tot 4 spuiten filler nodig. Na de behandeling kan er sprake zijn van blauwe plekjes en zwelling, en soms ervaren patiënten dat de ene kant van hun gezicht meer verbetert dan de andere. Indien nodig wordt er een vervolgafspraak gepland voor controle en eventuele aanvullende behandelingen. Bij Sarasin Clinic krijgen onze patiënten gedetailleerde nabehandelingsinstructies en veiligheidsinformatie met betrekking tot hun behandeling.

Hoelang houdt het resultaat aan?

De duur van het resultaat van een liquid face filler behandeling kan variëren en hangt af van verschillende factoren, waaronder de anatomie en het metabolisme van het gezicht van de patiënt, het gebruikte volume van de fillers, en het type filler dat gebruikt is. Over het algemeen kunnen de effecten van een liquid face filler behandeling enkele maanden tot een paar jaar aanhouden. Veel patiënten ervaren echter dat het resultaat langer aanhoudt naarmate ze meer behandelingen hebben ondergaan. Na verloop van tijd wordt het lichaam van de patiënt geacht de filler af te breken, waardoor het resultaat geleidelijk afneemt. Als de patiënt nog meer volume of verbetering wenst, kan een vervolgbehandeling worden aanbevolen. Het is altijd het beste om dit te bespreken met uw behandelend arts, omdat elke patiënt uniek is en verschillende behoeften heeft.

Wat na de behandeling?

Na de behandeling mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Let er wel op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt.

Na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied te koelen met een ice-pack. De zwelling en blauwe plekjes zullen na enkele dagen weg trekken.

Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. 

Is een Liquid Facelift gevaarlijk?

Zoals bij elke medische procedure en behandeling zijn er risico's verbonden aan het gebruik van liquid face fillers. Echter, als de behandeling wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde en ervaren esthetisch arts en als de patiënt goed geïnformeerd is en de instructies van de arts opvolgt, zijn de risico's over het algemeen laag. Het is wel belangrijk om te weten dat bijwerkingen kunnen optreden, zoals zwelling, roodheid, blauwe plekken en in zeldzame gevallen infecties en littekens. Het is daarom belangrijk om de behandeling te laten uitvoeren door een erkende en ervaren arts en om eventuele medische aandoeningen en allergieën te melden voordat de behandeling plaatsvindt.

Is een filler behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet pijnlijk. Je kan wel wat druk ervaren tijdens de injectie, en kan nadien enkele blauwe plekjes zien. Dit is echter hoogstens ongemakkelijk. Onze patiënten omschrijven de behandeling met fillers als niet pijnlijk.

Hoe verloopt het herstel na een Liquid Facelift?

Het is normaal dat patiënten na een liquid facelift last hebben van blauwe plekjes en zwellingen die ongeveer 48 uur aanhouden. Soms lijkt één kant van het gezicht meer verbeterd dan de andere, dit komt vaak doordat de gelaatstrekken van de patiënt van nature enigszins asymmetrisch zijn. Meestal verdwijnt dit vanzelf na enkele weken. Als de arts het nodig acht, wordt er een controleafspraak gepland ongeveer twee weken na de behandeling. Vervolgbehandelingen voor lipFillers zijn meestal nodig. Onze patiënten krijgen uitgebreide instructies voor de nazorg en veiligheidsinformatie met betrekking tot hun behandeling.

Hoelang gaat het effect van een Liquid Facelift mee?

Hoelang het effect van een liquid face filler behandeling aanhoudt, hangt af van verschillende factoren, zoals de anatomie en het metabolisme van het gezicht van de patiënt, het gebruikte volume en het type filler. Meestal komen tevreden patiënten na zes maanden terug voor eventuele bijspuiting. Verdere vervolgafspraken worden aanbevolen voor patiënten die vanaf het begin tevreden waren of voor degenen die meer volume wensen en het gewenste resultaat willen bereiken.

ONZE garantie

Wij gaan telkens voor 100% tevreden patiënten

Klanten geven ons

4,8 / 5

Door onze klanten op voorhand goed, open en transparant te informeren over de behandeling en resultaten van een laserontharing weet elke partij waar hij aan toe is. Dat resulteert voor ons in tevreden klanten, en voor onze klanten in een zo perfect mogelijk resultaat. En die tevredenheid, die vind je terug in de reviews die mensen ons op Google en op deze site nalaten.

100+

positieve reviews

2 dagen geleden

Melissa


Super tevreden alweer, topteam!

11 dagen geleden

Rabia


Vlot, iedereen vriendelijk, je krijgt duidelijk informatie, mijn lippen zien er nu super sexy uit!

4 dagen geleden

Carina


Vriendelijke ontvangst en mooi resultaat.
Er wordt voldoende uitleg gegeven zowel tijdens de behandeling als i.v.m de nazorg.

12 dagen geleden

Lies


Eerlijk advies, persoonlijk onthaal! Uiterst vriendelijk en professioneel. Ik voelde me direct op mijn gemak. Top team!

6 dagen geleden

Manuela


Supervriendelijk personeel en dokter! Heel tevreden van de behandeling! Love my lips ????

12 dagen geleden

Stéphanie


Very friendly, good explanation, good service.

11 dagen geleden

Nadine


Très bel.accueil! Dr Daniel super et soins supers! Je retourne ds 8 semaines...

14 dagen geleden

Geertje


zoals vorige keren een fijne ervaring, met mooie resultaten! Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt de nodige uitleg. Eerlijke prijsafspraken, ik ben tevreden ????

Andere info over je Liquid Facelift Fillers in Gent: