Jukbeenfillers:
Je gezicht en jijzelf stralend
in vorm

De een wordt ermee geboren of droomt ervan, de ander gebruikt fillers. Jukbeenderen kunnen net zoals andere delen in het gelaat hun vorm verliezen, door natuurlijke veroudering.

Door middel van jukbeen filler kan het volume mooi hersteld worden of extra benadrukt worden

Bekijk onze jukbeenfiller prijzen of voor en na foto's.

Wat precies is een
jukbeenfiller?

Een filler is een gel die in kleine hoeveelheden in de huid wordt geïnjecteerd om de vorm, structuur en volume van het gezicht te verbeteren. Onze fillers zijn gebaseerd op hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam voorkomt.

Voor wie is een jukbeenfiller geschikt?

Een behandeling met jukbeen fillers is geschikt voor mensen bij wie de huid rondom het jukbeen dunner of assymetrisch is. De behandeling wordt vaak toegepast bij mensen die van nature minder volle wangen hebben.

Bij vrouwen en mannen accentueert een filler in het jukbeen de V-vorm van het gezicht. Het haalt het de vermoeidheid uit het gezicht en herstelt het de natuurlijke contouren. Door deze behandeling van uw jukbeenderen krijgt uw gezicht een subtiele lift, zo oogt u direct minder vermoeid maar toch naturel.

Hoe verloopt de behandeling met een filler?

Voor de behandeling van start gaat bespreekt de arts uitvoerig uw wensen en adivseert u. Nadien zullen we foto’s maken voor uw persoonlijk dossier.

De behandeling van de jukbeenderen zelf duurt maar enkele minuten en verloopt vrijwel volledig pijnloos. Het enige wat u voelt is een klein prikje, vergelijkbaar met een verdoving bij de tandarts.

Resultaat & nazorg van deze filler behandeling

Het uiteindelijke resultaat van de jukbeenderen is na ongeveer een a twee weken optimaal zichtbaar. Het resultaat blijft ongeveer 6 tot 12 maanden, afhankelijk van persoon tot persoon. Na 12 maanden kan er een vervolgbehandeling plaatsvinden.

Er is geen hersteltijd u kan onmiddellijk het werk hervatten. Het kan wel zijn dat er enige zwelling of blauwe plekjes optreden, die trekken na enkele dagen weer van zelf weg. U kunt het gebied direct na de behandeling koelen, om zwelling te voorkomen. Vermijdt de eerste week zonnebank en/of sauna.

Kostprijs van een jukbeenfiller behandeling

De prijs voor 1ML bedraagt €350 soms is er meer dan 1ML nodig dit zal de arts met u bespreken tijdens de consultatie.

Al onze prijzen voor injectables vindt u hier.

Shape your face, shape your future

Wanneer je vertrouwen hebt in je looks, straal je vertrouwen uit. De tijd dat voor elke plastische ingreep een operatie nodig was, is gelukkig lang voorbij. Dankzij fillers geniet je snel en pijnloos van de look waarvan je altijd al droomde.

Veelgestelde vragen over
jukbeenfillers in Gent

Welke fillers gebruiken jullie?

De jukbeenderen worden altijd behandeld met een filler van hyaluronzuur. Lees hier meer over wat Hyaluronzuur fillers zijn.

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling neemt ongeveer 20 à 30 minuten in beslag inclusief bespreking met de arts. Je hebt onmiddellijk resultaat na de behandeling. Op een half uurtje zie je er dus weer volledig tip-top en fris uit. Ready to shine!

Hoe lang houdt het resultaat aan?

Het resultaat van een kaaklijnfillerbehandeling houdt ongeveer  6 tot 12 maanden aan. Dit verschilt ook van persoon tot persoon. Het hyaluronzuur zal geleidelijkaan door je lichaam afgebroken worden waardoor, bij de ene persoon is dit iets sneller dan bij de andere.

Wat na de behandeling?

Na de behandeling mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Let er wel op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt.

Na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied te koelen met een ice-pack. De zwelling en blauwe plekjes zullen na enkele dagen weg trekken.

Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. 

Zijn jukbeenfillers gevaarlijk?

Indien de behandeling uitgevoerd wordt door een ervaren arts is de behandeling veilig. Zoals iedere injectie zijn er wel kleine risico’s zoals een blauwe plek of ontsteking. Echter, dit is van voorbijgaande aard.

Is een filler behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet pijnlijk. Je kan wel wat druk ervaren tijdens de injectie, en kan nadien enkele blauwe plekjes zien. Dit is echter hoogstens ongemakkelijk. Onze patiënten omschrijven de behandeling met fillers als niet pijnlijk.

Hoe vaak moet je de behandeling herhalen?

Hoe vaak je de behandeling moet herhalen, hangt af van persoon tot persoon. Meestal is die na een zestal maanden. De ene persoon zal er langer geniet van hebben terwijl anderen sneller terugkeren.

De tweede behandeling zelf duurt amper 15 minuutjes. De eerste keer met bespreking ongeveer een 30 minuten.

Wat kost een jukbeenfiller?

De prijs voor jukbeen filler varieert en is afhankelijk van hoeveel product er nodig is. Voor 1ML bedraagt de kostprijs €350. Soms is er meer dan 1ML nodig in functie van het gewenste resultaat, de arts zal dit dan vooraf met jou bespreken.

 Alle prijzen omtrent injectables kan u hier raadplegen.

ONZE garantie

Wij gaan telkens voor 100% tevreden patiënten

Klanten geven ons

4,8 / 5

Door onze klanten op voorhand goed, open en transparant te informeren over de behandeling en resultaten van een laserontharing weet elke partij waar hij aan toe is. Dat resulteert voor ons in tevreden klanten, en voor onze klanten in een zo perfect mogelijk resultaat. En die tevredenheid, die vind je terug in de reviews die mensen ons op Google en op deze site nalaten.

100+

positieve reviews

2 dagen geleden

Melissa


Super tevreden alweer, topteam!

11 dagen geleden

Rabia


Vlot, iedereen vriendelijk, je krijgt duidelijk informatie, mijn lippen zien er nu super sexy uit!

4 dagen geleden

Carina


Vriendelijke ontvangst en mooi resultaat.
Er wordt voldoende uitleg gegeven zowel tijdens de behandeling als i.v.m de nazorg.

12 dagen geleden

Lies


Eerlijk advies, persoonlijk onthaal! Uiterst vriendelijk en professioneel. Ik voelde me direct op mijn gemak. Top team!

6 dagen geleden

Manuela


Supervriendelijk personeel en dokter! Heel tevreden van de behandeling! Love my lips ????

12 dagen geleden

Stéphanie


Very friendly, good explanation, good service.

11 dagen geleden

Nadine


Très bel.accueil! Dr Daniel super et soins supers! Je retourne ds 8 semaines...

14 dagen geleden

Geertje


zoals vorige keren een fijne ervaring, met mooie resultaten! Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt de nodige uitleg. Eerlijke prijsafspraken, ik ben tevreden ????