Kaaklijnfillers:
De basis van je gezicht

De kaaklijn vormt de basis het gezicht. Wens je de kaaklijn meer te accentueren of ben je niet tevreden van de vorm? Wil je de perfecte ‘jawline’ à la Angelina Jolie of Brad Pitt ?

Wij kunnen je helpen om de kaaklijn strakker te maken en meer vorm te geven.

Bekijk onze kaaklijnfiller prijzen of voor en na foto's.

Wat precies zijn
kaaklijnfillers?

Om de kaaklijn te accentueren en meer vorm te geven gebruiken wij een filler op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het eigen lichaam voorkomt. Wij gebruiken uitsluitend fillers op basis van hyaluronzuur (tijdelijke afbreekbare fillers).

Fillers zijn lichaamseigen stoffen die geïnjecteerd worden in de huid voor meer volume, vormgeving en verjonging van de huid. Door het inbrengen van kleine hoeveelheden hyaluronzuur kunnen rimpels worden verzacht of zelfs verdwijnen, maar er kan ook meer volume en contour gegeven worden aan uw gezicht.

Voor wie is een kaaklijnfiller geschikt?

Zowel voor vrouwen de het gezicht meer willen contouren als mannen die een scherpere en gedefinieerde kaaklijn willen voor een mannelijkere uitstraling.
Wanneer we ouder worden verslapt de huid. We verliezen volume bij de jukbeenderen en in de wangen. De huid zakt daardoor naar beneden.

Het gevolg is dat ook de kaaklijn slapper/minder scherp wordt.
Om de kaaklijn strakker en scherp te krijgen moet de gezakte huid opgevult worden.

Hoe verloopt de behandeling met een kinfiller?

Tijdens de behandeling wordt de kaaklijn door middel van een opvuller op basis van hyaluronzuur opgevuld/gelift. Jij geeft aan wat jouw gewenste resultaten zijn en de arts adviseert jou over de hoeveelheid en mogelijkheden.

In de filler zit al een verdovende stof dus een verdoving vooraf is niet nodig voor deze behandeling. Voor de kaaklijn behandeling is ongeveer 30 minuten nodig.
Meestal hebben we voor de behandeling 2,0 ML filler nodig 1ML voor elke kant.

Resultaat & nazorg van een filler behandeling

Het resultaat is direct zichtbaar na de behandling maar na twee weken optimaal.
Het effect van jouw kaaklijn filler zal +/- 6-9 maanden aanhouden.
Hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Na de behandeling mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Let er wel op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt.

Na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied te koelen met een ice-pack. De zwelling en blauwe plekjes zullen na enkele dagen weg trekken. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank.

Prijs van een kaaklijnfiller behandeling

De prijs voor kaaklijn filler varieert en is afhankelijk van hoeveel product er nodig is. Voor 1ML bedraagt de kostprijs €350 hou er rekening mee dat er bij een kaaklijnfiller meestal 2ML nodig is, wat neer komt op een kostprijs van €700.

Al onze prijzen voor injectables vindt u hier.

Shape your face, shape your future

Wanneer je vertrouwen hebt in je looks, straal je vertrouwen uit. De tijd dat voor elke plastische ingreep een operatie nodig was, is gelukkig lang voorbij. Dankzij fillers geniet je snel en pijnloos van de look waarvan je altijd al droomde.

Veelgestelde vragen over
kaaklijnfillers in Gent

Welke fillers gebruiken jullie?

De kaaklijn wordt altijd behandeld met een filler van hyaluronzuur. Lees hier meer over wat Hyaluronzuur fillers zijn.

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling neemt ongeveer 20 à 30 minuten in beslag inclusief bespreking met de arts. Je hebt onmiddellijk resultaat na de behandeling. Op een half uurtje zie je er dus weer volledig tip-top en fris uit. Ready to shine!

Hoe lang houdt het resultaat aan?

Het resultaat van een kaaklijnfillerbehandeling houdt ongeveer  6 maanden aan. Dit verschilt ook van persoon tot persoon. Het hyaluronzuur zal geleidelijkaan door je lichaam afgebroken worden waardoor, bij de ene persoon is dit iets sneller dan bij de andere.

Wat na de behandeling?

Na de behandeling mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Let er wel op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt.

Na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied te koelen met een ice-pack. De zwelling en blauwe plekjes zullen na enkele dagen weg trekken.

Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. 

Zijn kaaklijnfillers gevaarlijk?

Indien de behandeling uitgevoerd wordt door een ervaren arts is de behandeling veilig. Zoals iedere injectie zijn er wel kleine risico’s zoals een blauwe plek of ontsteking. Echter, dit is van voorbijgaande aard.

Is een filler behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet pijnlijk. Je kan wel wat druk ervaren tijdens de injectie, en kan nadien enkele blauwe plekjes zien. Dit is echter hoogstens ongemakkelijk. Onze patiënten omschrijven de behandeling met fillers als niet pijnlijk.

Hoe vaak moet je de behandeling herhalen?

Hoe vaak je de behandeling moet herhalen, hangt af van persoon tot persoon. Meestal is die na een zestal maanden. De ene persoon zal er langer geniet van hebben terwijl anderen sneller terugkeren.

De tweede behandeling zelf duurt amper 15 minuutjes. De eerste keer met bespreking ongeveer een 30 minuten.

Wat kost een kaaklijnfiller?

De prijs voor kaaklijn filler varieert en is afhankelijk van hoeveel product er nodig is. Voor 1ML bedraagt de kostprijs €350 hou er rekening mee dat er bij een kaaklijnfiller meestal 2ML nodig is, wat neer komt op een kostprijs van €700.

 Alle prijzen omtrent injectables kan u hier raadplegen.

ONZE garantie

Wij gaan telkens voor 100% tevreden patiënten

Klanten geven ons

4,8 / 5

Door onze klanten op voorhand goed, open en transparant te informeren over de behandeling en resultaten van een laserontharing weet elke partij waar hij aan toe is. Dat resulteert voor ons in tevreden klanten, en voor onze klanten in een zo perfect mogelijk resultaat. En die tevredenheid, die vind je terug in de reviews die mensen ons op Google en op deze site nalaten.

100+

positieve reviews

2 dagen geleden

Melissa


Super tevreden alweer, topteam!

11 dagen geleden

Rabia


Vlot, iedereen vriendelijk, je krijgt duidelijk informatie, mijn lippen zien er nu super sexy uit!

4 dagen geleden

Carina


Vriendelijke ontvangst en mooi resultaat.
Er wordt voldoende uitleg gegeven zowel tijdens de behandeling als i.v.m de nazorg.

12 dagen geleden

Lies


Eerlijk advies, persoonlijk onthaal! Uiterst vriendelijk en professioneel. Ik voelde me direct op mijn gemak. Top team!

6 dagen geleden

Manuela


Supervriendelijk personeel en dokter! Heel tevreden van de behandeling! Love my lips ????

12 dagen geleden

Stéphanie


Very friendly, good explanation, good service.

11 dagen geleden

Nadine


Très bel.accueil! Dr Daniel super et soins supers! Je retourne ds 8 semaines...

14 dagen geleden

Geertje


zoals vorige keren een fijne ervaring, met mooie resultaten! Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt de nodige uitleg. Eerlijke prijsafspraken, ik ben tevreden ????