Lip fillers:
Lucious lips & lovely looks ????

Volle lippen zoals Kylie Jenner, een selfie proof duck face of een subtiel en naturel resultaat? Wij opteren voor het laatste en zijn specialist in natuurlijke volle lippen. Lip fillers zijn populairder dan ooit. Sterker nog, het is momenteel de populairste cosmetische ingreep. De behandeling zelf is snel voorbij en zo goed als pijnloos. Kortom, geen reden om nog langer te twijfelen!

Bekijk onze lip filler prijzen of voor en na foto's.


Wat zijn nu precies
lip fillers?

Wat spuiten ze in om de lippen meer volume te geven? Als je dacht dat er bij een lipfiller water, siliconen of botox in je lippen wordt gespoten, dan heb je het mis.
Er wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Hyaluronzuur wordt dus door het eigen lichaam aangemaakt en ook weer afgebroken. De verhalen die je dus vaak hoort over 'silliconen en implantaten' zijn in dit geval dus niet meer dan een fabeltje.

Opgelet: er zijn veel verschillende soorten filler verkrijgbaar op de markt. Sarasin Clinic heeft intussen meer dan 10 jaar ervaring in fillers en andere injectables. We weten dus goed welke producten wel en niet geschikt zijn voor ene behandeling met een goed en natuurlijk resultaat. Met Sarasin Clinic kies je dus voor een zekere, veilige partij om fillers te laten plaatsen in Gent.

Bij Sarasin Clinic passen we een combinatie van twee verschillende injectietechnieken toe, namelijk de Russian Injection techniek en de lineaire techniek.

Lipfillers met Russian techniek

Bij een standaard lipfiller behandeling streven we naar een 1/3 - 2/3 verhouden. Dit wil zeggen dat de bovenlip 1/3 van de lipinhoud omvat tegenover 2/3 voor de onderlip. Bij de — tegenwoordig veelgevraagde— Russian techniek zal dit eerder 1/2 - 1/2 zijn, waar beide lippen dus ongeveer hetzelfde volume krijgen.

Sarasin Clinic past een combinatie van beide technieken toe om zo een optimaal resultaat voor jouw gezichtstype en wensen te bekomen. Dit kan variëren van een heel natuurlijk tot een iets expressievere look. Onze dokters staan voor elke behandeling natuurlijk klaar om je gepast te adviseren over de meest aangewezen behandelmethode.

Voor wie zijn lip fillers geschikt?

Door bekentenissen van beroemdheden zoals o.a. Kylie Jenner is er minder taboe en meer openheid over het gebruik van fillers. Er is een duidelijke stijging van het aantal behandelingen.

Op fillers staat geen leeftijd, hoewel je wel minstens 18 jaar oud moet zijn volgens de wet. Daarnaast zien we in de praktijk verschillende klanten en wensen. Zowel vrouwen als mannen van verschillende leeftijden.

De ene keer gaat het om het herstellen van verloren volume al dan niet door veroudering. De andere keer om een assymetrie of om het duidelijk zichtbaar vergroten van de lippen voor een ietwat meer dramatisch effect.

Wat is het effect van lip fillers?

We kunnen het effect van lip fillers het best aantonen aan de hand van fotomateriaal. Daarop zal je snel duidelijk worden welk effect je van deze filler behandeling kan verwachten. Bekijk daarom zeker ook onze voor en na pagina met tal van foto's!

In het kort: je zal kunnen rekenen op vollere lippen, die iets breder en hoger komen dan voorheen het geval was. Geen paniek echter, want bij Sarasin Clinic zorgen we altijd voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Dat geeft jou de beste looks, en dus ook het beste gevoel. Rock that look, baby!

Lip fillers stap voor stap

lip fillers stappen

Veelgestelde vragen over
lip fillers in Gent

Hoe lang blijven lip fillers?

Het is geen permanente stof wat betekend dat je na 6 tot 12 maanden weer nieuwe lipfillers zou moeten injecteren, om het resultaat te behouden.

Hoe verloopt de behandeling?

Een inspuiting gebeurt op afspraak. U boekt een consultatie in bij onze artsen via de website. Tijdens de consultatie krijgt u uitgebreid advies over de behandeling(en). Wenst u enkel informatie dan betaalt u enkel en alleen de consultatie, kiest u voor de behandeling betaalt u enkel voor de fillers.

Voor het opvullen van lippen kunnen we een sterk verdovende zalf aanbrengen. Hierdoor zal de behandeling pijnloos verlopen.

De effecten zijn onmiddellijk zichtbaar en verbeteren nog in de daaropvolgende weken.

Doet lippen opvullen pijn?

Als we de lippen zouden opvullen zonder verdoving doet bij het overgrote deel van mensen heel erg pijn. Onze lippen zijn namelijk een van de gevoeligste delen van ons lichaam.
Goed nieuws we verdoven de lippen met een sterk verdovende zalf waardoor u geen pijn ervaart.

Hoe verzorg ik mijn lippen nadien?

48 uur na de behandeling de lippen liefst niet aanraken of make-up dragen (lippenstift/gloss), en kun je beter even niet sporten.

Daarnaast kunnen de lippen gezwollen staan een ice pack kan helpen bij het ontzwellen. Eventuele blauwe plekjes verdwijnen na +/- 3 dagen.

Kan je fillers ongedaan maken?

Zoals hierboven reeds aangekaart bestaan fillers uit hyaluronzuur, een lichaamseigenstof die ons lichaam aanmaakt en ook kan afbreken. Nu dit duurt wel 6-12 maanden.

Soms komen er mensen bij ons die in een andere kliniek fillers hebben laten plaatsen en niet tevreden zijn van het resultaat.
Natuurlijk is het dan lang om er 12 maanden met rond te blijven lopen. No stress!

Er bestaat een tegenmiddel voor Hyaluronzuur, namelijk Hyaluronidase dat het hyaluronzuur in de lippen oplost in no-time.

Hoeveel ml filler heb ik nodig?

De hoeveelheid filler die nodig is om lippen op te vullen of verschilt per persoon.

De eerste keer is er altijd iets meer filler nodig dan de keren daarna. De eerste keer gaat de filler iets sneller verdwijnen, volle lippen moet je opbouwen in fases.

Wanneer de lip nog helemaal ‘leeg’ is, gaat een gedeelte van de filler in de gaatjes van het weefsel zitten. Dit noemen we de basis-laag. De lip wordt stevig, maar is nog niet vergroot. De volgende keer zal de filler beter hechten en langer blijven.
Meestal starten we met 1ML filler, 0,5ML is eerder om bij te werken of voor zeer natuurlijke resultaten. Nadien kunnen we extra ML’s bijspuiten indien u nog meer volume wenst.

Zijn er alternatieven voor lip fillers?

Als u meer volume in de lippen wenst is hyaluronzuur filler de meest voor de hand liggende oplossing. Echter is het resultaat tijdelijk, indien u een permanente oplossing wilt kan u gaan voor een lipofilling van de lippen.

Lipofilling is het opvullen van lippen met eigen vet. Bij Sarasin Clinic werken we zowel met Injectors als plastisch chirurgen die u kunnen adviseren over chirurgische- of niet-chirurgische mogelijkheden om jouw lippen te vergroten.

Lees hier meer over lippen opvullen met eigen vet.

Wat kosten lip fillers?

Lipfillers betaal je per spuit van 1ml. De kostprijs van één spuit bedraagt €290. Alle prijzen omtrent injectables kan u hier raadplegen.

ONZE garantie

Wij gaan telkens voor 100% tevreden patiënten

Klanten geven ons

4,8 / 5

Door onze klanten op voorhand goed, open en transparant te informeren over de behandeling en resultaten van een laserontharing weet elke partij waar hij aan toe is. Dat resulteert voor ons in tevreden klanten, en voor onze klanten in een zo perfect mogelijk resultaat. En die tevredenheid, die vind je terug in de reviews die mensen ons op Google en op deze site nalaten.

100+

positieve reviews

2 dagen geleden

Melissa


Super tevreden alweer, topteam!

11 dagen geleden

Rabia


Vlot, iedereen vriendelijk, je krijgt duidelijk informatie, mijn lippen zien er nu super sexy uit!

4 dagen geleden

Carina


Vriendelijke ontvangst en mooi resultaat.
Er wordt voldoende uitleg gegeven zowel tijdens de behandeling als i.v.m de nazorg.

12 dagen geleden

Lies


Eerlijk advies, persoonlijk onthaal! Uiterst vriendelijk en professioneel. Ik voelde me direct op mijn gemak. Top team!

6 dagen geleden

Manuela


Supervriendelijk personeel en dokter! Heel tevreden van de behandeling! Love my lips ????

12 dagen geleden

Stéphanie


Very friendly, good explanation, good service.

11 dagen geleden

Nadine


Très bel.accueil! Dr Daniel super et soins supers! Je retourne ds 8 semaines...

14 dagen geleden

Geertje


zoals vorige keren een fijne ervaring, met mooie resultaten! Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt de nodige uitleg. Eerlijke prijsafspraken, ik ben tevreden ????