Een strakkere neusbrug met fillers voor neus

Je neus speelt een grote rol in je uitstraling. Kleine veranderingen kunnen een significant effect hebben op hoe je jezelf ziet en hoe anderen jou zien. Of je nu merkt dat je neus door de jaren heen van vorm verandert of dat je altijd al een aanpassing hebt gewild, als je niet blij bent met je neus dan is dat van invloed op je zelfvertrouwen.

Gelukkig bieden moderne esthetische behandelingen zoals neusfillers een effectieve, niet-invasieve oplossing. In dit artikel leggen we je uit wat neusfillers zijn, welke problemen ze aan kunnen pakken en welke resultaten je kunt verwachten. Ook geven we inzicht in de behandelingsprocedure en geven we je tips over voor- en nazorg. 

Wat zijn fillers voor de neus

Onze neus heeft een centrale plek in ons gelaat. De vorm en grootte van je neus worden bepaald door je genen, ouderdom of mogelijk een ongeluk. Bij het ouder worden kan bijvoorbeeld de neuspunt naar beneden gaan wijzen, of je bent geboren met een asymmetrische neus. Ongeacht de reden, als je niet blij bent met je neusvorm dan kan dat een groot effect hebben op je zelfvertrouwen.

Traditioneel was de enige optie voor significante veranderingen een chirurgische neuscorrectie; een effectieve maar permanente, kostbare en invasieve procedure met een lang herstelproces. Vandaag de dag bestaat er gelukkig een geweldig alternatief: de neusfiller.  

Het plaatsen van neusfillers is een toegankelijke, niet-invasieve procedure waarbij gebruik gemaakt wordt van injecteerbare fillers. Deze bestaan uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die vocht aantrekt en de huid hydrateert, waarmee de contouren van de neus worden verfijnd. Neusfillers zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een minder ingrijpende oplossing met minimale hersteltijd en directe resultaten.

neus filler gent


Voor welke problemen zijn neusfillers geschikt?

Met neusfillers kun je meerdere soorten problemen aanpakken. We nemen ze kort met je door. 

Vlakke neusbrug

Veel mensen, vooral die van Aziatische afkomst, hebben een natuurlijk vlakke of lage neusbrug. Neusfillers kunnen hierbij gebruikt worden om de neusbrug te verhogen, waardoor de neus meer definitie krijgt en esthetisch aangenamer wordt.

Camoufleren van bulten

Kleine bulten en onregelmatigheden op de neus kunnen effectief gecamoufleerd worden met fillers. Hierdoor ontstaat er een rechtere neuslijn. Dit kan een groot verschil maken in het zijprofiel van een persoon zonder de risico's van chirurgie.

Liften van de neustip

Naarmate we ouder worden, kan de neustip gaan zakken. Hierdoor ontstaat een verouderd uiterlijk. Met neustipfillers kan de tip subtiel worden gelift, wat resulteert in een jeugdiger en opgewekter uiterlijk.

Corrigeren van Asymmetrie

Natuurlijke asymmetrie kan worden verminderd door strategisch geplaatste fillers die helpen bij het balanceren van de neus. Hierdoor lijkt je neus symmetrischer en esthetisch meer in balans met het gezicht .

Voordelen van filler voor de neus

 • Het is een niet-invasieve ingreep.
 • Je hoeft geen rekening te houden met een lange hersteltijd.
 • Er is minder risico op complicaties.
 • Je ziet direct het resultaat.
 • Het is een snelle proccedure; na 30 minuten kan je verder met je dag.
Neus fillers Gent

De behandelprocedure voor neusfillers

Voordat je een behandeling boekt wil je natuurlijk weten hoe de procedure in z’n werk gaat. Het volgende kun je verwachten als je neusfillers laat plaatsen.

Consultatie

Als eerste bespreek je tijdens een persoonlijke consultatie je wensen en esthetische doelen. De arts analyseert je neus en samen ontwikkelen jullie een op maat gemaakt behandelplan. Ook krijg je uitleg over hoe de fillers zullen worden geplaatst voor de gewenste resultaten. 

Voorbereiding

Voordat de arts de fillers plaatst, wordt de huid op en rond je neus ontsmet. Mocht je je zorgen maken over de injecties dan kan er in overleg wat verdovende gel worden gebruikt. Er zit wat verdovingsmiddel in de fillers, je hoeft je dus geen zorgen te maken over het ongemak. 

De injecties

Met een fijne naald of canule injecteert de arts de fillers op strategische punten langs de neusbrug of bij de neuspunt. Zo verbetert de arts de contouren van de neus en krijgt de neus de gewenste vorm. Direct na de injecties beoordeel je samen met de arts het resultaat. Mochten er kleine aanpassingen nodig zijn, dan wordt dat direct gedaan. 

Vervolg 

Het is mogelijk dat er wat roodheid, zwelling of een paar blauwe plekjes ontstaan. Dit heeft te maken met de injecties zelf, niet met de fillers. Deze bijwerkingen zijn normaal en trekken normaal gesproken binnen een paar dagen weer weg. De arts geeft je instructies over de nazorg, wanneer het eindresultaat zichtbaar is en wanneer er een vervolgafspraak gepland kan worden. 

Welke resultaten kun je verwachten?

Zoals je hebt kunnen lezen is een groot voordeel van deze behandeling dat je direct de eerste resultaten ziet van de behandeling. Wat kun je dan precies verwachten? We hebben het voor je op een rij gezet. 

 • Verhoogde neusbrug: Als je een vlakke neusbrug hebt,  bieden neusfillers een onmiddellijke verhoging. Dit zorgt voor een beter gedefinieerde en esthetisch aantrekkelijke gezichtslijn.
 • Gladdere neuscontour: Kleine bulten en oneffenheden worden zachter of gecamoufleerd, waardoor een gladdere en rechtere neuslijn ontstaat.
 • Lifting van de neustip: De neustip kan worden gelift waardoor je er jeugdiger en opgewekter uitziet.
 • Verbeterde symmetrie: Neusfillers kunnen asymmetrieën in de neus corrigeren, waardoor een meer symmetrisch en gebalanceerd gezicht ontstaat.
 • Natuurlijk ogende resultaten: De resultaten zijn ontworpen om er natuurlijk uit te zien en in harmonie te zijn met de unieke gezichtskenmerken van elke cliënt, zonder een 'overbewerkt' uiterlijk te geven.
 • Versterkt zelfvertrouwen: Doordat je neus er mooier uitziet met een prachtig resultaat, krijgt je zelfvertrouwen een boost.

Nieuwsgierig naar de geweldige resultaten van onze behandeling? Bekijk dan snel de foto’s op onze voor en na pagina.

Verzorg- en nazorgtips van de behandeling

Om optimale resultaten te bereiken en het herstel van de prikgaatjes te stimuleren is het fijn als je weet wat je wel en wat je niet moet doen voor en na je behandeling. Volg de instructies op van je arts en maak gebruik van onze tips die we hieronder voor je op een rij hebben gezet.

 • Neem de dag ervoor en op de dag zelf geen bloedverdunnende supplementen of medicijnen. Denk aan ibuprofen, aspirine en visolie. Dit helpt de kans op blauwe plekken te verminderen.
 • Drink geen alcohol en rook niet de dag voor, op en na je behandeling. Dit helpt bij het minimaliseren van zwellingen en blauwe plekjes.
 • Vermijd zware lichamelijke inspanning de eerste 24 uur na je behandeling om mogelijke zwelling te minimaliseren.
 • Blijf rechtop de eerste 24 uur na de behandeling. Dit betekent dus niet buigen of liggen met je gezicht naar beneden.
 • Vermijd direct zonlicht en hoge temperaturen, zoals sauna's of stoombaden, gedurende de eerste 48 uur na de behandeling om de behandelde gebieden te beschermen.
 • Gebruik geen make-up op het behandelde gebied voor ten minste 4 uur na de behandeling. Zo verminder je het risico op infecties.
 • Raak je neus niet aan en masseer het behandelde gebied niet om te voorkomen dat de filler zich verplaatst.

Boek nu je behandeling voor neusfillers

Neusfillers zijn een geweldige niet-invasieve oplossing voor het aanpakken van esthetische problemen die je van je neus ervaart. Door de snelle procedure en de eerste resultaten die je direct kunt zien hoef je niet lang te wachten voordat je kunt genieten van je gelaat. Boek daarom vandaag nog je behandeling bij de Sarasin Clinic via onze online agenda. Weet je niet zeker of fillers de juiste keuze zijn? Onze experts denken graag met je mee tijdens een gratis consultatie. Door meer dan 10 jaar ervaring in injectables weten onze artsen precies hoe ze de juiste resultaten kunnen bereiken. 

Klanten geven ons 4,8 / 5

Wie een filler behandeling in Gent wil laten uitvoeren is bij ons aan het juiste adres. Klanten geven ons gemiddeld een score van 4,8 op 5 voor onze diensten.

Veelgestelde vragen over fillers voor neus

Zijn neusfillers pijnlijk

Nee, je voelt hoogstens een klein prikje. In onze neusfillers zit een kleine hoeveelheid verdovingsmiddel dus je hoeft je geen zorgen te maken over het ongemak. Mocht je het prettig vinden, dan kan er voor de behandeling ook wat verdovende gel op je neus worden gesmeerd. 

Wat kosten neusfillers?

Onze neusfillerbehandeling kost €400 euro. Bekijk onze prijzenpagina voor meer informatie over de prijzen per behandeling.

Kun je je neus kleiner maken met fillers?

Nee, neusfillers kunnen je neus niet kleiner maken. Wel kunnen fillers je neus optisch kleiner laten lijken. Dit kan door oneffenheden te camoufleren en contouren te verfijnen.

Wat gebeurt er als je stopt met neusfillers?

Je lichaam breekt het hyaluronzuur langzaamaan af en daardoor nemen de effecten ook geleidelijk af. Je neus keert dan terug naar de oorspronkelijke vorm voordat je met de behandelingen begon.

Kan de vorm van je neus veranderen? 

Ja, naarmate je ouder wordt kan de vorm van je neus veranderen. De huid verliest elasticiteit, de huidstructuur vermindert en het kraakbeen en bot worden zwakker. Hierdoor kan bijvoorbeeld je neustip zakken.

Hoe lang blijven de resultaten zichtbaar?

Hoe lang je kunt genieten van de resultaten is afhankelijk van hoe jouw lichaam reageert op de filler. Gemiddeld blijven de resultaten tussen de 6 en 12 maanden zichtbaar.

Onze prijzen

Zone

Prijs per spuit

Lippen

€ 290

Lip Hydratatie

€ 290

Jukbeenderen (filler voor de wangen)

€ 280

Kaaklijn

€ 280

Kin

€ 280

Neusmondplooi

€ 280

Marionetlijnen

€ 280

Liquid Facelift

€ 280

Zone

Prijs per behandeling

Neus

€ 400

Traangoot

€ 400

Hyalase

€ 160

Haar filler kleine zone (1ml)

€ 200

Haar filler middelgrote zone (2ml)

€ 300

Haar filler grote zone (3ml)

€ 400

100+

positieve reviews

2 dagen geleden

Melissa


Super tevreden alweer, topteam!

11 dagen geleden

Rabia


Vlot, iedereen vriendelijk, je krijgt duidelijk informatie, mijn lippen ziet er nu super sexy uit dankzij magic hands van Dr. Dimovski xxx

4 dagen geleden

Carina


Vriendelijke ontvangst en mooi resultaat.
Er wordt voldoende uitleg gegeven zowel tijdens de behandeling als i.v.m de nazorg.

12 dagen geleden

Lies


Eerlijk advies, persoonlijk onthaal! Dokter Dimovski is uiterst vriendelijk en professioneel. Ik voelde me direct op mijn gemak. Top team!

6 dagen geleden

Manuela


Supervriendelijk personeel en dokter! Heel tevreden van de behandeling! Love my lips ????

12 dagen geleden

Stéphanie


Very friendly, good explanation, good service.

11 dagen geleden

Nadine


Très bel.accueil! Dr Daniel super et soins supers! Je retourne ds 8 semaines...

14 dagen geleden

Geertje


zoals vorige keren een fijne ervaring, met mooie resultaten! Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt de nodige uitleg. Eerlijke prijsafspraken, ik ben tevreden ????