1ml lipfillers: voor en na

Wil je weten hoe een 1ml lipfiller behandeling niet alleen je glimlach maar ook je zelfvertrouwen kan transformeren? In dit artikel vertellen we er alles over. We leggen uit wat lipfillers precies zijn, we behandelen veel voorkomende zorgen vóór de behandeling en we illustreren de prachtige resultaten die je kunt verwachten na de behandeling. Klaar voor een verbluffende transformatie? Lees verder en ontdek hoe je met de Sarasin Clinic de stap naar vollere, natuurlijk ogende lippen zet.

Wat zijn lipfillers?

Lipfillers zijn een populaire esthetische behandeling die gebruikmaakt van hyaluronzuur om niet alleen volume toe te voegen maar ook de vorm van je lippen te accentueren. Hyaluronzuur is een stof die van nature in je lichaam voorkomt, bekend om zijn hydraterende eigenschappen en het vermogen om volume te creëren. Het is dus geen water, botox of siliconen wat er in je lippen wordt gespoten maar een lichaamseigen stof. 

Veel mensen ervaren ontevredenheid over dunne lippen of lippen die volume hebben verloren met de leeftijd. Anderen merken misschien op dat hun lippen niet de ideale verhouding hebben, met een bovenlip die aanzienlijk kleiner is dan de onderlip, waardoor de esthetische balans van het gezicht wordt verstoord. Naast volume en proportie kan ook de definitie van de liprand en de cupidoboog vervagen naarmate we ouder worden, wat leidt tot een minder gedefinieerde en ouder ogende mond. De 1ml lipfillerbehandeling is dus de ideale oplossing voor meerdere problemen van de lippen. We hebben ze voor je op een rij gezet. 

 • Je hebt dunne lippen die je graag voller zou zien.
 • Je ervaart een verlies van volume in de lippen door het verouderingsproces.
 • Je bovenlip is aanzienlijk kleiner dan je onderlip, wat de balans in je gezicht verstoort.
 • Je ziet een verminderde definitie van je liprand en cupido boog, waardoor je lippen ouder lijken.
 • Je lippen zijn minder prominent, wat de jeugdige uitstraling van je gezicht beïnvloedt.

Wanneer kies ik voor 1 ml lipfillers? 

Lipfillers van 1 ml zijn geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar die zijn of haar lippen op een natuurlijke manier wil accentueren. Wanneer we spreken over 1ml lipfillers, dan verwijzen we naar de hoeveelheid hyaluronzuur die wordt gebruikt tijdens de behandeling. De hoeveelheid van deze stof bepaalt de volumetoename van je lippen en de contourdefinitie die je kunt verwachten. Met 1ml kun je een ideale balans vinden tussen merkbare volheid en natuurlijke finesse, waardoor je lippen transformeren in een echte eyecatcher die toch in harmonie is met je algemene gezichtsstructuur. Lipfillers van 0,5ml kies je eerder als je op zoek bent naar het subtiel verbeteren van bijvoorbeeld de natuurlijke vorm van je lippen.

Voordelen van lipfillers

Met de lipfillerbehandeling bij de Sarasin Clinic kun je rekenen op een behandeling die niet alleen voldoet aan je wensen voor vollere lippen, maar die ook de natuurlijke harmonie en esthetiek van je gezicht respecteert. Hier zijn de voordelen die je kunt verwachten:

Direct zichtbare resultaten

Onmiddellijk na de behandeling kun je het plezier van vollere en meer gedefinieerde lippen ervaren. Deze directe verbetering brengt je glimlach naar een nieuw niveau en laat je gezicht stralen.

Langdurig effect

Een van de grootste voordelen van 1ml lipfillers is de duurzaamheid van de resultaten. Je kunt genieten van je nieuwe look voor maximaal 12 maanden, met de optie voor een touch-up om die frisse, jeugdige uitstraling te behouden.

veilig en betrouwbaar

Onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren professionals die gebruikmaken van hoogwaardige producten. Bij Sarasin Clinic staat jouw veiligheid voorop en je kunt vertrouwen op onze deskundigheid voor een zorgeloze ervaring.

Behandelprocedure voor lipfillers 

De behandelingsprocedure bestaat uit drie onderdelen: de consultatie, de behandeling en de nazorg. Tijdens de consultatie bespreken we uitvoerig wat jouw wensen en verwachtingen zijn. We kijken naar je gezichtsstructuur en stellen samen met jou het ideale volume en de vorm van je lippen vast.

Vervolgens vindt de behandeling plaats. Deze neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Voordat we de huid injecteren, smeren we de lippen in met een verdovende zalf. Zo verminderen we enig ongemak. Bij Sarasin Clinic gebruiken we een fijne naald, waarbij elke naald strikt voor eenmalig gebruik is en precies 1ml hyaluronzuur bevat. Dit zorgt voor maximale hygiëne en minimaliseert het risico op infectie. 

Nazorg

We hebben de volgende richtlijnen ontworpen om het genezingsproces te ondersteunen en eventuele risico's op complicaties te minimaliseren. Hier volgt wat je moet doen na de behandeling:

 • Koel de lippen met een coldpack indien nodig, om zwelling te verminderen. Gebruik anti-blauwe plekken crème volgens de instructies van je behandelaar om het herstel van eventuele blauwe plekken te versnellen.
 • Wrijf of masseer de lippen niet binnen 48 uur na de behandeling; dit kan de filler verspreiden of ongelijkmatigheden veroorzaken.
 • Vermijd het aanbrengen van make-up op de lippen en rond de mond gedurende tenminste 4 uur. Dit helpt infectierisico's te verminderen en laat de behandelde gebieden ongestoord genezen.
 • Stel inspannende oefeningen uit tot de dag na de behandeling om de bloedcirculatie naar het behandelde gebied te beperken, wat kan bijdragen aan zwelling of blauwe plekken.
 • Vermijd sauna's, spa’s, hot yoga en directe blootstelling aan de zon of zonnebank gedurende 1 week.
 • Laat zure voedingsmiddelen en dranken 24 uur staan om irritatie te voorkomen. Roken wordt ook afgeraden gedurende de eerste 24 uur na de behandeling, en alcoholgebruik dient 48 uur vermeden te worden.
Sarasin Clinic Lip Hydratatie voor en na

Voor en na: de resultaten

Na een behandeling met 1ml lipfillers kun je een natuurlijke, maar opvallende verbetering verwachten. Je lippen zullen zichtbaar verbeteren op het gebied van volume, proporties, lipdefinitie en projectie. We hebben de resultaten voor je op een rij gezet. Benieuwd naar foto’s van onze klanten voor en na de behandeling? Bekijk dan gauw onze voor en na pagina.

Header

Voor de behandeling

Na de behandeling

Volume

Lippen zijn dunner of hebben minder volume door leeftijd of genetica.

Lippen zijn merkbaar voller, met een toename in volume.

Proporties

Mogelijke onbalans tussen de boven- en onderlip.

Verbeterde balans en symmetrie tussen de boven- en onderlip volgens de "gouden ratio".

Definitie

Verminderde definitie van de liprand en cupido boog.

Scherpere definitie van de liprand en een prominentere cupido boog.

Projectie

Lippen kunnen platter lijken met minder voorwaartse projectie.

Verhoogde projectie van de lippen, vooral merkbaar in profielzicht.

Jeugdige uitstraling

Tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes rond de mond.

Vermindering van fijne lijntjes, resulterend in een jeugdiger uitstraling.

Algemene esthetiek

Lippen kunnen niet volledig in harmonie zijn met de rest van het gezicht.

Lippen complementeren de algemene gezichtsesthetiek beter, waardoor een harmonieuze look ontstaat.

Boek nu jouw lipfillerbehandeling bij Sarasin Clinic

Klaar voor die verbluffende transformatie? Bij Sarasin Clinic zetten we onze expertise in voor de beste resultaten. Met meer dan 10 jaar ervaring in fillers en andere soorten injectables weten we precies hoe we de beste effecten kunnen bereiken. Boek eenvoudig je gratis consultatie via onze online agenda en zet vandaag nog de stap naar die vollere mooie lippen.

Veelgestelde vragen over
lipfillers bij Sarasin Clinic

Hoe lang duurt het voordat ik het eindresultaat zie?

Je ziet direct na de behandeling al verbetering, maar het definitieve resultaat is na ongeveer 2 weken zichtbaar, wanneer eventuele zwellingen zijn afgenomen. Gedurende deze tijd kan het uiterlijk van je lippen geleidelijk verbeteren.

Is de behandeling pijnlijk?

Dankzij de verdovende gel die wordt toegepast voorafgaand aan de behandeling, ervaren de meeste cliënten slechts minimale ongemakken. Ons team doet er alles aan om je comfort te maximaliseren en de ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

Net als bij elke esthetische behandeling kunnen er lichte zwellingen of blauwe plekken optreden, die binnen enkele dagen verdwijnen. Onze deskundige nazorginstructies helpen deze bijwerkingen te minimaliseren en versnellen je herstel.

Wie mag de lipfillerbehandeling niet ondergaan?

Tijdens het consult bespreken we eventuele contra-indicaties gebaseerd op jouw medische geschiedenis. Het is belangrijk om eerlijk te zijn over je gezondheidstoestand, zodat we de veiligheid en effectiviteit van de behandeling kunnen waarborgen.

Hoe bereid ik me voor op de behandeling?

Om het risico op blauwe plekken te minimaliseren, is het aanbevolen om een week voor de behandeling bloedverdunnende medicatie en supplementen, zoals aspirine en visolie, te vermijden. Een goede hydratatie en gezonde voeding kunnen ook bijdragen aan een vlotter herstel.

Hoe vaak moet ik de behandeling herhalen?

Dit hangt af van individuele factoren, maar gemiddeld raden we een touch-up aan na 12 maanden.