Fillers wangen: voor en na

Merk je dat je gezicht er wat ingevallen uitziet, maar kun je niet precies de vinger leggen op de oorzaak? Onder andere door het ouder worden of afvallen kunnen onze gezichtscontouren verminderen en kan de huid verslappen. Gelukkig zijn wangfillers een geweldige manier om die natuurlijke jeugdige uitstraling terug te krijgen. In dit artikel vertellen we je er alles over. We vertellen je wat wangfillers precies zijn, hoe de procedure eruitziet en misschien nog wel het belangrijkste: we nemen de voor en na resultaten met je door. 

Wat zijn fillers voor de wangen?

Wangfillers zijn een cosmetische behandeling gericht op het herstellen of verbeteren van het volume in de wangen en rondom de jukbeenderen. Deze fillers bestaan voornamelijk uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die bekend staat om zijn hydraterende eigenschappen en het vermogen om de huid van binnenuit op te vullen. De behandeling met wangfillers is niet-invasief en biedt een snelle en effectieve manier om de jeugdigheid van het gezicht te herstellen of te verbeteren. Het mooie van hyaluronzuur is dat het geleidelijk en natuurlijk door het lichaam wordt afgebroken, waardoor de effecten tijdelijk zijn maar wel langdurig kunnen worden onderhouden met vervolgbehandelingen.

Wangfillers bieden een oplossing voor een reeks van gelaatsproblemen die vaak geassocieerd worden met het natuurlijke verouderingsproces. Naarmate we ouder worden, verliezen onze wangen volume en elasticiteit; dit kan leiden tot een vermoeide of verslapte uitstraling. Het komt door een afname van elasticiteit en collageen in de huid. Ingevallen wangen, verslapping van de huid, verminderde definitie van de jukbeenderen, en de verzachting van de gezichtscontouren zijn allemaal kwesties die effectief kunnen worden aangepakt met wangfillers. Deze behandeling is ook geschikt voor mensen die van nature minder gedefinieerde wangen hebben en op zoek zijn naar een manier om hun gezichtsstructuur te verbeteren zonder chirurgische ingrepen.

voor en na fillers in de wangen sarasin clinic

Processed with MOLDIV

Voordelen van lipfillers

Een wangfillerbehandeling bij de Sarasin Clinic biedt de volgende voordelen. 

Natuurlijke resultaten

Wangfillers zorgen niet voor een drastische verandering in het gelaat maar versterken je natuurlijke schoonheid.

Snelle en zichtbare verbeteringen

De eerste resultaten van wangfillers zijn direct na de behandeling zichtbaar. Je hoeft dus niet lang te wachten om te zien wat de effecten zijn. 

Weinig tot geen downtime

De behandeling heeft een minimale impact op je dag, je kunt na het plaatsen van de wangfillers gewoon verder met je bezigheden. Direct na de behandeling kun je verder met je dag. Ideaal voor mensen met een druk schema die weinig tijd hebben voor langdurig herstel.

Langdurige effecten

De effecten van wangfillers zijn langdurig, maar niet permanent. Dit bied je flexibiliteit om aanpassingen te maken als je wensen in de loop van de tijd veranderen. Gemiddeld genieten cliënten maandenlang van de resultaten, waarna de behandeling veilig herhaald kan worden.

Voor wie zijn fillers in de wangen geschikt?

Wangfillers zijn ideaal voor zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar die de behoefte hebben om de gezichtscontouren te verbeteren of het verouderingsproces tegen willen gaan.

De behandelprocedure voor fillers in wangen

Ons behandelingsproces begint altijd met een persoonlijke consultatie. We bespreken je wensen en verwachtingen en brengen je gezichtsstructuur in kaart. Op basis van deze informatie geeft de arts je een gepersonaliseerd advies en bepaal je samen het behandelplan. 

Vervolgens vindt de behandeling plaats. Voordat we de wangfillers plaatsen, ontsmetten we altijd eerst het gebied om het risico op infecties te minimaliseren. Om de ingreep zo comfortabel mogelijk te maken worden de fillers onder plaatselijke verdoving geplaatst. Dit betekent dat een verdovingsmiddel is verwerkt in de filler. Het eerste prikje zal dus wat onprettig aanvoelen. Vervolgens plaatst de arts met precisie de fillers met een kleine naald. De hoeveelheid en de locatie op de wangen is met je afgestemd in het persoonlijke behandelplan. De behandeling inclusief de consultatie duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten. 

We plannen graag een vervolgafspraak in met onze cliënten. Dit is om te controleren of alles naar wens is en of het resultaat overeenkomt met jouw verwachtingen. Het is ook een kans om eventuele vragen te bespreken of verdere aanpassingen te plannen.

fillers in de wangen voor en na resultaat

Resultaten van fillers in de wangen: voor en na

Na je behandeling zijn de eerste resultaten direct zichtbaar: meer volume, verbeterde gezichtscontouren, verbeterde symmetrie en een gladde huidtextuur. We hebben alle resultaten voor je op een rij gezet. Wil je weten hoe de resultaten eruit zien bij andere cliënten? Bekijk dan gauw de foto’s op onze voor en na pagina.

Header

Voor de behandeling

Na de behandeling

Volume

Wangen kunnen ingevallen lijken door leeftijd, gewichtsverlies of genetische factoren.

Een zichtbare toename van volume, wat zorgt voor een volle en jeugdige huid.

Contouren

Gezichtscontouren kunnen door volumeverlies minder gedefinieerd zijn.

Verbeterde en verfijnde gezichtscontouren, met name rond de jukbeenderen, voor een verjongd profiel.

Huidtextuur

Verminderde elasticiteit en slappere huid door veroudering.

Een strakkere huid door toegevoegd volume en daardoor een gladdere huidtextuur.

Jeugdige uitstraling

Tekenen van veroudering zijn duidelijker, zoals verzakking en rimpels.

Een algehele frissere uitstraling met minder tekenen van veroudering.

Symmetrie

Asymmetrie in het gezicht door ongelijk volumeverlies.

Meer symmetrie in het gezicht dankzij nauwkeurig aangebrachte fillers.

Algemene Esthetiek

Een uitstraling die mogelijk als 'vermoeid' of 'ouder' wordt ervaren.

Een verjongde uitstraling die bijdraagt aan een levendiger en gezonder uiterlijk.

Verzorging na wangfillerbehandeling

Na de behandeling kan er soms wat  lichte zwelling ontstaan of krijg je wat blauwe plekken. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen snel. Je krijgt daarom van ons coldpacks om de eerste zwelling tegen te gaan. Deze packs wissel je om de 10 minuten en breng je niet direct op de huid aan.

De bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen snel. De meeste cliënten kunnen hun dagelijkse activiteiten direct hervatten. Om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je behandeling haalt en je de resultaten zo lang mogelijk behoudt, hebben we de volgende nazorginstructies voor je op een rij gezet:

  • Vermijd druk op je wangen. Probeer de eerste paar dagen na de behandeling directe druk op je wangen te vermijden. Dit betekent voorzichtig zijn met slapen op je zij of buik.
  • Bescherm je huid tegen de zon. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht en zonnebanken gedurende ten minste 2 weken na de behandeling. Gebruik een breed spectrum zonnecrème om je huid te beschermen wanneer je naar buiten gaat.
  • Ga niet onder de zonnebank. Ook de sauna en hot yoga raden we af. Vermijd plekken waarbij je huid blootgesteld wordt aan extreme hitte.
  • Sla het sporten de eerste 48 uur over. Beperk intensieve lichamelijke activiteiten en sporten voor ten minste 24 tot 48 uur na de behandeling om de kans op zwelling en blauwe plekken te verminderen.
  • Drink voldoende water. Blijf goed hydrateren door voldoende water te drinken; dit ondersteunt het herstelproces en helpt het lichaam om optimaal te functioneren.
  • Geen make-up de eerste 24 uur. Vermijd het gebruik van foundation, blush en andere make-up op het behandelde gebied voor ten minste 24 uur om het risico op infectie te minimaliseren.
  • Rook niet en drink geen alcohol. Ze kunnen namelijk bijdragen aan de kans op zwelling en blauwe plekken. Vermijd daarom alcohol en roken voor ten minste 24 uur na de behandeling.
  • Vermijd medicijnen en supplementen die een bloedverdunnende werking hebben. Denk hierbij aan aspirine, ibuprofen, visolie en vitamine E. Doe dit wel altijd in overleg met je arts.

Boek nu je behandeling bij Sarasin Clinic

Onze experts staan voor je klaar om je te helpen bij jouw wensen. Door onze 10+ jaar ervaring in fillers en andere soorten injectables weten we precies hoe we jouw wangen meer volume en contour kunnen geven. Boek eenvoudig je behandeling via onze online agenda en zet vandaag nog de stap naar die vollere mooie lippen. Weet je nog niet zeker of wangfillers passen bij jouw behoeften? Geen zorgen. Boek dan een gratis consultatie waarin we al je twijfels en zorgen met je doornemen.

Klanten geven ons 4,8 / 5

Wie een filler behandeling in Gent wil laten uitvoeren is bij ons aan het juiste adres. Klanten geven ons gemiddeld een score van 4,8 op 5 voor onze diensten.

Veelgestelde vragen over fillers in wangen

Hoeveel filler is er nodig voor de wangen?

De hoeveelheid filler die nodig is voor wangbehandelingen varieert per persoon, afhankelijk van het gewenste resultaat en je gezichtsstructuur. Tijdens je consultatie zal de arts een inschatting maken op basis van jouw esthetische doelen en de specifieke kenmerken van je gelaat. Het doel is altijd om een natuurlijk ogend resultaat te bereiken dat in balans is met je gezichtsvorm.

Wat kosten wangfillers?

Bij Sarasin Clinic beginnen prijzen voor wangfillerbehandeling vanaf €280 per spuit. Voor een persoonlijke prijsopgave nodigen we je uit voor een consultatie waarbij we jouw wensen kunnen afstemmen op een behandelplan dat past binnen je budget.

Hoe vaak moet ik fillers herhalen?

Gemiddeld genieten onze cliënten 6 tot 18 maanden van de resultaten. Hoe vaak een herhalingsbehandeling verstandig is, hangt af van het type filler, de reactie van je lichaam op de behandeling en je wensen. Tijdens je consultatie en je vervolgafspraak zal je behandelend arts je hierover adviseren.

Wat gebeurt er als je stopt met fillers?

Als je besluit te stoppen met fillerbehandelingen, nemen de effecten geleidelijk af. De huid keert terug naar hoe het was voordat je met je fillerbehandelingen begon. Door het gebruik van hyaluronzuur vinden er geen permanente veranderingen in de huidstructuur plaats. Hierdoor kun je stoppen met je fillers zonder dat er blijvende gevolgen zijn.

Hoe lang duurt het voordat blauwe plekken na fillerbehandelingen verdwijnen?

Dit is afhankelijk van de zone, behandeling en de omvang van het gebied. Bij wangfillers duurt dit over het algemeen een paar dagen. Gebruik in overleg met je arts crème tegen blauwe plekken, daarmee zorg je ervoor dat de blauwe plekjes sneller wegtrekken.

Wat is de beste manier om te slapen na een wangfillerbehandeling?

We adviseren je om de eerste nacht na de behandeling op je rug te slapen. Dat kan wat lastig zijn als je graag op je buik of je zij ligt. Verder kan een extra kussen onder je hoofd helpen de zwelling verder tegen te gaan.

Onze prijzen

Zone

Prijs per spuit

Lippen

€ 280

Lip Hydratatie

€ 280

Jukbeenderen (filler voor de wangen)

€ 280

Kaaklijn

€ 280

Kin

€ 280

Neusmondplooi

€ 280

Marionetlijnen

€ 280

Liquid Facelift

€ 280

Zone

Prijs per behandeling

Neus

€ 400

Traangoot

€ 400

Hyalase

€ 160

Haar filler kleine zone (1ml)

€ 200

Haar filler middelgrote zone (2ml)

€ 300

Haar filler grote zone (3ml)

€ 400

100+

positieve reviews

2 dagen geleden

Melissa


Super tevreden alweer, topteam!

11 dagen geleden

Rabia


Vlot, iedereen vriendelijk, je krijgt duidelijk informatie, mijn lippen ziet er nu super sexy uit dankzij magic hands van Dr. Dimovski xxx

4 dagen geleden

Carina


Vriendelijke ontvangst en mooi resultaat.
Er wordt voldoende uitleg gegeven zowel tijdens de behandeling als i.v.m de nazorg.

12 dagen geleden

Lies


Eerlijk advies, persoonlijk onthaal! Dokter Dimovski is uiterst vriendelijk en professioneel. Ik voelde me direct op mijn gemak. Top team!

6 dagen geleden

Manuela


Supervriendelijk personeel en dokter! Heel tevreden van de behandeling! Love my lips ????

12 dagen geleden

Stéphanie


Very friendly, good explanation, good service.

11 dagen geleden

Nadine


Très bel.accueil! Dr Daniel super et soins supers! Je retourne ds 8 semaines...

14 dagen geleden

Geertje


zoals vorige keren een fijne ervaring, met mooie resultaten! Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt de nodige uitleg. Eerlijke prijsafspraken, ik ben tevreden ????